Weerstations

Sorteer op:

Verdiep uzelf in de weersomstandigheden! Met uw eigen weerstation meet u n binnen- en buitentemperatuur, relatieve luchtvochtigheid en luchtdruk. Ideaal voor in uw huis, kantoor of bedrijf! Bij AirSain vindt u weerstations voorzien van diverse meters zoals een thermometer, hygrometer én barometer. Zo weet u altijd precies wat de weersomstandigheden zijn!  Door de strakke vormgeving misstaan de weerstations van AirSain in geen enkele leefruimte.


Lees meer

Wat zijn de mogelijkheden van een weerstation?

Weerstations bestaan in allerlei soorten en maten. Voor zowel binnen- als buitengebruik, via digitale of analoge systemen, of gewoon voor de leuk; het assortiment van AirSain bestaat uit meerdere weerstations.

Moderne weerstations beschikken over verschillende meetsystemen. Zo kunt u simpelweg de temperatuur aflezen, maar ze bieden u ook informatie over de luchtvochtigheid van een ruimte. Door de toevoeging van een barometer wordt ook de luchtdruk gemeten. Met deze luchtdrukmeting wordt het mogelijk om weersveranderingen in de regio te voorspellen. Ziet u de luchtdruk dalen? Dan is het een goed idee om de tuinkussens vast binnen te leggen, de kans is groot dat er een bui aankomt! Is er sprake van een hoge luchtdruk? Blijf dan vooral lekker van het zonnetje genieten!

Analoog of digitaal?

Tegenwoordig worden de meeste weerstations digitaal ingericht. Dit maakt het mogelijk om in één oogopslag perfect op de hoogte te zijn van de weersomstandigheden. Toch worden er ook nog analoge weerstations op de markt gebracht. Deze analoge varianten tonen de metingen met naalden, wat voor liefhebbers van een nostalgische stijl uitkomst biedt. De digitale weerstations bieden daarentegen net wat meer mogelijkheden dan hun analoge collega’s. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om, naast de standaardfuncties, ook de stand van de maan af te lezen.

Welk weerstation past bij u?

Bent u op zoek naar een weerstation dat past bij uw situatie? AirSain helpt u graag op weg met het maken van deze keuze. Onze experts staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Bel of mail ons dus gerust!