Weerstations

Sorteer op:

Wilt u meer inzicht in de weersomstandigheden? Met een weerstation van AirSain kunt u eenvoudig de binnen- en buitentemperatuur, de luchtvochtigheid en de luchtdruk meten. Met een assortiment dat bestaat uit weerstations met thermometers, hygrometers en barometers heeft u altijd nauwkeurige informatie over het weer, of u nu een weerstation zoekt voor thuis, op kantoor of in de bedrijfsruimte. En dankzij de strakke designs is er altijd een weerstation dat bij uw ruimte past.


Lees meer

De weerstations van AirSain

Bij AirSain hebben we weerstations in allerlei soorten en maten. We hebben weerstations voor binnen- en buitengebruik, digitale en analoge weerstations, weerstations voor thuis en meer professionele weerstations. Zo weten we zeker dat we altijd het weerstation hebben dat u zoekt.

Moderne weerstations zijn uitgerust met geavanceerde meetsystemen. Ze meten tegenwoordig niet meer alleen de temperatuur, maar dankzij een hygrometer en een barometer weet u ook altijd wat de luchtvochtigheid en de luchtdruk is. En dat is handig, want met die informatie kunt u het weer in uw omgeving voorspellen. Daalt de luchtdruk bijvoorbeeld? Dan is het tijd om de tuinkussens binnen te halen, want een dalende luchtdruk is een teken dat er een regenbui op komst is. Is de luchtdruk onverminderd hoog? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over regen en kunt u met een gerust hart de barbecue tevoorschijn halen.

Op de weerstations van AirSain kunt u niet alleen de actuele metingen aflezen, u kunt ook historische data terugzien. Zo kunt u trends en patronen in het weer analyseren waardoor u beter voorbereid bent op mogelijke weersveranderingen. Hierdoor kunt u beter rekening houden met het weer als u zaken als tuinonderhoud, schilderwerk of buitenactiviteiten plant.

Analoge en digitale weerstations

Weerstations zijn er digitaal en analoog. De meeste weerstations zijn tegenwoordig digitaal. Op een digitaal weerstation kunt u in één oogopslag zien wat de actuele weersomstandigheden zijn, want het display toont de gegevens in overzichtelijke en makkelijk te begrijpen cijfers en icoontjes. Daarnaast bieden digitale weerstations vaak extra functies, zoals weersvoorspellingen, de maanstand, alarmen voor specifieke weersomstandigheden en zelfs een draadloze verbinding met uw smartphone of computer. 

Hoe handig een digitaal weerstation ook is, een analoog weerstation heeft ook zijn charme. De nostalgische stijl van bijvoorbeeld de Fischer barometers is iets wat een digitaal weerstation nooit zal kunnen evenaren. Op analoge weerstations worden de gegevens weergegeven met behulp van naalden of wijzertjes, wat de weerstations een charmante en klassieke uitstraling geeft. Een voordeel van deze weerstations is dat ze geen stroom nodig hebben, waardoor ze ook geschikt zijn voor afgelegen gebieden of plaatsen waar geen elektriciteit beschikbaar is.

Het perfecte weerstation voor u

Of u nu een gepassioneerde hobbyist bent, een tuinier met groene vingers of gewoon graag voorbereid bent op het weer, AirSain heeft het juiste weerstation voor u. Dankzij ons uitgebreide assortiment topkwaliteit weerstations en onze expertise kunt u erop vertrouwen dat u jarenlang plezier zult hebben van uw weerstation. 

Bent u op zoek naar het weerstation dat het beste bij u en uw situatie past? De experts van AirSain staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Neem contact met ons op en stel uw vragen.