Home Nieuws Winix AW600 Filterset HCC1 Uit voorraad leverbaar
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Winix AW600 Filterset HCC1 Uit voorraad leverbaar

AIRSAIN VOOR UW WINIX HCC1 FILTERSET!

Winix HCC1 filterset voor luchtbevochtiger en luchtreiniger Winix AW600

Filterset Winix HCC1 is de set vervangingsfilters voor luchtbevochtiger / luchtreiniger Winix AW600 De filterset bestaat uit een HEPA filter en een geurfilter. Met deze set filters verwijdert de luchtreiniger zwevende verontreinigingen en geuren uit de lucht. Vervang de filters volgens instructies in de handleiding. Als de luchtreiniger intensief gebruikt wordt, dat wil zeggen in een ruimte waar de lucht zeer vies is -bijvoorbeeld door roken, of in een stoffige omgeving-, verwissel de filters dan vaker. Alleen dan behoudt de luchtreiniger zijn goede werking.

Filterset Winix HCC1 vervangen

Winix filters vervangen is eenvoudig. In de handleiding van uw Winix AW600 luchtreiniger staat uitgelegd welke handelingen u moet verrichten. Een belangrijke tip: noteer de datum waarop u de vervangingsfilters in de luchtreiniger plaatst. U kunt dan altijd zelf nagaan wanneer het filterpakket aan vervanging toe is.

Eén of meerdere HCC1 filtersets voor uw Winix AW600 bestellen? Bij AirSain is de filterset aantrekkelijk geprijsd en bovendien direct uit voorraad leverbaar. Neem contact op met AirSain indien u vragen heeft over het onderhoud van uw luchtreiniger. Wij staan voor u klaar met vrijblijvend advies.

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen