Home Woordenboek o Ontvochtiging
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Ontvochtiging

Geforceerd vocht verwijderen uit de lucht. Waterdamp wordt door een ontvochtiger aan de lucht onttrokken zodat vochtige lucht droger wordt. Ontvochtiging d.m.v. luchtontvochtigers, adsorptiedrogers, bouwdrogers verlagen de luchtvochtigheid snel naar een gewenste waarde. Door luchtontvochtiging verliezen ook materialen in de binnenruimte vocht. Het vocht in de materialen wordt afgegeven aan de omgevingslucht die voortdurend gedroogd wordt door de ontvochtiger. Airsain is leverancier voor ontvochtiging in huis, industrie, opslag en zwembad.

Tijdens het kiezen van de meest geschikte luchtontvochtiger kunt u letten op de grootte van de te ontvochtigen ruimte, de capaciteit van de ontvochtiger, de gebruiksvriendelijkheid en werkwijze van de luchtontvochtiger. Dit is een greep uit ons riante assortiment:

Zie ook

Luchtontvochtigers voor standaard toepassingen

Deze luchtontvochtigers met compressor zijn de meest gebruikte luchtdrogers. De ontvochtigers zijn makkelijk verplaatsbaar en snel inzetbaar in ruimtes waar de luchtvochtigheid te hoog is.

Adsorptiedrogers

Adsorptiedrogers zijn ideaal voor het drogen van koude en slecht verwarmde ruimtes. Doordat dit type ontvochtiger gebruik maakt van een adsorptiemiddel in plaats van een compressor werkt hij ook zeer efficiënt bij lage temperaturen.

Zwembadontvochtigers

Voor luchtontvochtiging in zwembaden en in ruimtes waar een wandmodel luchtontvochtiger gewenst is, kiest u het best een zwembadontvochtiger. De krachtige ontvochtigers zijn speciaal ontworpen voor ruimtes met een hoge vochtbelasting.

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen