Home Nieuws WRF45HC Filterset voor Winix P450 Direct geleverd
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

WRF45HC Filterset voor Winix P450 Direct geleverd

AIRSAIN VOOR UW WINIX WRF45HC FILTERSET!

Filterset Winix WRF45HC voor luchtreiniger Winix P450

De Winix WRF45HC filterset past in luchtreiniger Winix P450. De filterset bestaat uit een HEPA filter en 4 losse koolstoffilters tegen geuren. Met deze set filters verwijdert de luchtreiniger zwevende verontreinigingen en geuren uit de lucht. Vervang het filter volgens instructies in de handleiding of zodra uw luchtreiniger dit middels indicatoren aangeeft. Als de luchtreiniger intensief gebruikt wordt, dat wil zeggen in een ruimte waar de lucht zeer vies is -bijvoorbeeld door roken, of in een stoffige omgeving-, verwissel de filters dan vaker. Alleen dan behoudt de luchtreiniger zijn goede werking.

Winix WRF45HC filters makkelijk vervangen

Winix filters vervangen is eenvoudig. In de handleiding van uw Winix P450 luchtreiniger staan de handelingen die u moet verrichten uitgelegd. Een belangrijke tip: noteer de datum waarop u de vervangingsfilters in de luchtreiniger plaatst. U kunt dan altijd zelf nagaan wanneer het filterpakket aan vervanging toe is.

Eén of meerdere Winix WRF45HC filtersets bestellen? Bij AirSain is de filterset aantrekkelijk geprijsd en bovendien direct uit voorraad leverbaar. Neem contact op met AirSain indien u vragen heeft over het onderhoud van uw luchtreiniger. Wij staan voor u klaar met vrijblijvend advies.

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen