Home Nieuws Binnenklimaat problemen Oplossingen Advies
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Binnenklimaat problemen Oplossingen Advies

AirSain voor een goede luchtkwaliteit!

Oplossingen voor een slecht binnenklimaat

Problemen in het binnenklimaat zijn maar lastig te verhelpen, althans dat wordt vaak gedacht. Maar niets is minder waar, binnenklimaatproblemen kunnen vaak eenvoudig en snel verholpen worden. AirSain is geen onderzoeksbureau dat prijzige rapporten opstelt, maar een leverancier van praktische apparaten voor het verbeteren van het binnenklimaat. AirSain adviseert en geeft indien gewenst aan welk apparaat - of apparaten - hoe en waar te gebruiken. Het juiste meetinstrument helpt u de problemen in het binnenklimaat zichtbaar te maken. Met hetzelfde instrument controleert u ook het effect van de verbeteringen die u heeft aangebracht.

Problemen die zich in het binnenklimaat kunnen voordoen zijn:

  • Vochtproblemen, te hoge relatieve luchtvochtigheid.
  • Problemen door droge lucht, te lage relatieve luchtvochtigheid.
  • Te veel verontreinigingen in de binnenlucht. Fijnstof, tonerstof, pollen, huisstofmijt.
  • Te warm, benauwd.
  • Te koud, kil.
  • Te weinig frisse lucht, CO2 waarde te hoog vanwege onvoldoende ventilatie.
  • Stank. Muffe geuren, sigarettenrook, luchtjes van huisdieren, verkeer.
  • Condens. Schimmels, beslagen ramen.
  • Statische elektriciteit.

Problemen in het binnenklimaat verhelpen en voorkomen

In huis kan een binnenklimaatprobleem zorgen voor een onbehaaglijk gevoel of een verslechterde slaap. Hoofdpijn, droge ogen, geïrriteerde luchtwegen, vermoeidheid, dit zijn gezondheidsklachten die mogelijk door een slecht binnenklimaat worden veroorzaakt.

Evenals in woningen moet ook in scholen en in kantoren adequaat gehandeld worden bij signalen van een slechte luchtkwaliteit. We bevinden ons immers dagelijks gedurende een lange tijd in dergelijke binnenruimten. Een slechte luchtkwaliteit kan ook op deze plaatsen aanzienlijke problemen veroorzaken.

In de industrie en in andere bedrijven moet het binnenklimaat ook omwille van de kwaliteit van grondstoffen, producten, machines en panden in orde zijn. AirSain levert ook voor deze toepassingen de geschikte klimaatsystemen.

Gezond wonen, gezond leren en gezond werken is niet vanzelfsprekend. Bij problemen in het binnenmilieu geeft AirSain advies en draagt daarbij een passende oplossing aan. Contact opnemen met AirSain is laagdrempelig. Geen dure onderzoeken, maar gericht advies hoe problemen in het binnenklimaat aan te pakken.

Meer lezen over het binnenklimaat verbeteren?

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen