Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Eeese

Verwelkom een fris nieuw binnenklimaatmerk dat zich toelegt op flexibele en betaalbare, mobiele luchtbehandelingsoplossingen voor het creëren van een gezond binnenklimaat in huis. Dit door de binnenlucht te ontvochtigen, reinigen en koelen. Eeese zorgt voor een gezond binnenklimaat in huis!

Eeese Ontvochtigers

Eeese Bevochtigers

Eeese Luchtreinigers

Eeese Luchtkoelers

Eeese Airco's

Eeese Onderdelen & accessoires

Selecteer het model waarvoor het accessoire / onderdeel / filter / onderhoudsmiddel nodig is.

Eeese Oude producten (niet te bestellen)

Eeese, aandacht voor het alledaagse leven van gezinnen

Eeese heeft aandacht voor het alledaagse leven van gezinnen. In veel huizen staan computers, televisies en afzuigkappen aan, en wordt er gekookt en een bad genomen. Kortom, het leven wordt geleefd en het dagelijkse leven is druk! Wat kan Eeese u bieden? Het Deense Eeese heeft een prachtige serie betaalbare, mobiele luchtontvochtigers, luchtreinigers, luchtkoelers en airconditioners die in een handomdraai het binnenklimaat in huis gezond en aangenaam maken.

Eeese kenmerken

Puurheid uit Denemarken! Eeese combineert deskundigheid op gebied van klimaat en binnenmilieu, met het ontwerpen van stijlvol vormgegeven binnenklimaatoplossingen. De luchtdrogers, luchtzuiveraars, airco's en koelers van het Deense merk hebben een karakteristiek Scandinavisch ontwerp. De functionaliteit van de apparatuur is even helder als effectief, overzichtelijke bediening met uitgebreide functies.

Binnenklimaat in huis verbeteren

Ook als je goed ventileert, kan de temperatuur in de zomer nog te warm zijn, is het binnenklimaat in de herfst nog vochtig en voelt de lucht in de winter nog droog aan. Hierdoor kunnen kinderen en volwassenen last krijgen van droge hoest, geïrriteerde slijmvliezen en slaapproblemen. Met die kennis in focus heeft Eeese producten gemaakt die stuk voor stuk helpen het binnenklimaat in huis te verbeteren.

Luchtontvochtiging

Eeese luchtontvochtigers bieden alles waar het Deense merk voor staat:

  • Krachtige, efficiënte werking
  • Energiezuinige luchtontvochtiging
  • Stille, geluidsarme werking
  • Compact en mobiel
  • Stijlvol Scandinavisch design

Zoals alle Eeese producten zijn ook de ontvochtigers uit het royale assortiment ontworpen volgens de nieuwste inzichten en technologieën die beschikbaar zijn. Eeese verliest de waarde van gebruiksvriendelijkheid geen moment uit het oog. Alle Eeese mobiele luchtdrogers zijn een lust voor het oog en bovendien eenvoudig te bedienen.

Luchtreiniging

Verwijder succesvol luchtverontreinigingen en nare luchtjes in huis of kantoor met een Eeese luchtreiniger. Maak het binnenklimaat gezonder en bovendien aangenamer door stofdeeltjes, fijnstof, stuifmeel, allergenen, huidschilfers, kookluchtjes en geuren van huisdieren te verwijderen. Met een Eeese luchtreiniger beschermt u uzelf en uw gezin.

Mobiele airconditioning

Mobiele Eeese airconditioners zijn rijk uitgerust. De uitvoerige functies maken nauwkeurige sturing van de temperatuur in uw kamer mogelijk. Met de connectiviteit van haar mobiele airco's loopt Eeese in de markt vooraan. De nieuwste technologie maakt bediening makkelijk, en zelfs leuk! De minimalistische vormgeving van de airco modellen past in in elk modern interieur, de strakke lijnen accentueren het mooi ontwerp.

Luchtbevochtiging

Is de luchtvochtigheid in huis te laag? Heeft u last van droge lucht? Verhoog in korte tijd de vochtigheidsgraad met een multifunctionele Eeese bevochtiger. Een Eeese luchtbevochtiger met luchtfilter combineert twee functies tegelijk. Hij voorkomt de nadelige effecten van droge lucht, én verwijdert belastende vuildeeltjes.

Luchtkoeling

Op zoek naar verkoeling en liever niet gebruik maken van een airconditioner? Een Eeese luchtkoeler verlaagt de temperatuur door het verdampen van water. Volgens de Eeese traditie, ontworpen met een kenmerkend Scandinavisch design.

De milieuvriendelijke benadering van Eeese

De producten van Eeese voldoen aan de nieuwe milieueisen. Eeese airconditioners en ontvochtigers bevatten koudemiddel R290, dat een milieuvriendelijker koudemiddel is dan de gefluoreerde gassen (HFK’s) die tot nu toe als koudemiddel in airconditioners, ontvochtigers en vele andere machines zijn gebruikt. Koelmiddel R290 heeft een GWP (Global Warming Potential) van 3, wat de ozonlaag niet aantast.