21 juni zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Bestellingen worden normaal verwerkt. Via e-mail zijn wij gewoon bereikbaar.
Home Nieuws Gree luchtontvochtiger kopen voor ontvochtiging met kracht
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Gree luchtontvochtiger kopen voor ontvochtiging met kracht

Gree ontvochtiger

Effectief vocht bestrijden in huis en bedrijf

Waar heb je een Gree luchtontvochtiger voor nodig? Laten we eens wat vragen stellen:? Is een te vochtig binnenklimaat schadelijk voor mijn gezondheid? Is vocht funest voor mijn inboedel? Het antwoord op deze vragen is: JA

Wanneer de luchtvochtigheid structureel boven de 60% is en blijft zijn er onherroepelijk problemen te verwachten.

We constateren dat afgelopen jaren steeds meer woningen en bedrijfsruimtes worden ontvochtigd door luchtdrogers. De Gree luchtontvochtiger CFO-8E is een perfecte ontvochtiger voor ontvochtiging in woningen en bedrijven.

Gree CFO-8e luchtdroger voor ontvochtiging op maat

Sinds een aantal jaren is er een revolutionaire luchtontvochtiger op de markt bij gekomen: De Gree luchtontvochtiger CFO-8E. Deze ontvochtiger van het wereldmerk Gree is niet meer weg te denken op de Nederlandse en Belgische markt. De ingebouwde hygrostaat van de Gree luchtontvochtiger CFO-8E zorgt voor een optimale werking. Daarnaast is de Gree luchtontvochtiger CFO-8E voorzien van verschillende ontvochtigingsprogramma's. Zelfs in een extreem vochtige ruimte is de Gree luchtontvochtiger CFO-8E een verantwoorde keuze.

Instelbare luchtvochtigheid, ontvochtigen kan eenvoudig zijn

Eenvoudig de gewenste luchtvochtigheid op de Gree luchtontvochtiger CFO-8E kiezen en de Gree luchtontvochtiger CFO-8E doet de rest. Pas als de gewenste relatieve vochtigheid bereikt is, stopt het ontvochtigen. De ventilator van de Gree luchtontvochtiger CFO-8E blijft ingeschakeld. Door deze ventilatie wordt het ontstaan van een 'muffe' geur onmogelijk. Het vocht wordt zelfs aan wanden en meubelen onttrokken.

Gree luchtontvochtigers kopen, direct leverbaar uit voorraad

Kortom: De Gree luchtontvochtiger CFO-8E is behalve fluisterstil ook doeltreffend en betrouwbaar. Het apparaat is uitermate geschikt voor gebruikers die niet op zoek zijn naar een lapmiddel, maar een structurele oplossing.

Gree luchtontvochtiger CFO-8E is vervangen door Gree 20GDN en vervolgens door ontvochtiger Gree 20L. Voor de nieuwste Gree modellen zie: Gree luchtontvochtigers

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen