Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

GREE

GREE is een groot merk in airconditioning en luchtbehandeling. Met meer dan 90.000 medewerkers is het één van de grootste fabrikanten van airconditioningsystemen ter wereld. GREE luchtontvochtigers, airconditioners en luchtreinigers voor een zuiver en comfortabel binnenklimaat.

GREE Luchtreinigers

GREE Onderdelen & accessoires

Selecteer het model waarvoor het accessoire / onderdeel / filter / onderhoudsmiddel nodig is.

GREE Oude producten (niet te bestellen)

GREE klimaatbeheersing en luchtbehandeling

Gree Electric Appliances, Inc. Of Zhuhai werd opgericht in 1991. Aanvankelijk was GREE een kleine fabriek met één productielijn voor raamairconditioners, intussen heeft het bedrijf heeft meer dan 90.000 werknemers, waaronder 15.000 R&D-personeel en meer dan 30.000 technische werknemers. De hedendaagse industriële GREE Group exporteert haar producten naar meer dan 160 landen en regio's waaronder Nederland, België en Duitsland. Sinds november 1996 is GREE genoteerd aan de Shenzhen Stock Exchange.

Wereldwijde naamsbekendheid

Bekende GREE producten zijn airconditioners, luchtontvochtigers en luchtreinigers. Met de ontwikkeling van deze apparatuur voor klimaatbeheersing en luchtbehandeling, veroverde GREE haar huidige positie op de wereldmarkt. De naamsbekendheid van het merk werd door de wereldwijde expansie in snel tempo vergroot. GREE is bijna overal ter wereld in het straatbeeld zichtbaar, u ziet de merknaam op airco-units, in etalages en op grote billboards in buitenlandse steden.

De succesvolle GREE producten produceert het bedrijf in 14 eigen productiebedrijven in binnen- en buitenland. In de beginperiode na oprichting oriënteerde GREE zich voornamelijk op airconditioners voor de huishoudelijke markt, later werd ook de aandacht op airco's voor de industriële markt gericht. Inmiddels is GREE een totaalleverancier van zowel portable als vaste apparaten voor het verbeteren en optimaliseren van comfort in het binnenklimaat.

GREE airconditioning

GREE produceert hoogwaardige airconditioners en luchtkoelers. GREE heeft veel tijd en middelen geïnvesteerd om haar vakmanschap en kwaliteit op het niveau te brengen dat het nu heeft. In 2002 is GREE gestart met het ontwikkelen van een eigen compressor voor de GREE airconditioners, zo maakte het bedrijf zichzelf onafhankelijk en vergaarde ze veel kennis over de techniek. Later zette GREE deze trend door, eigen ontwikkelafdelingen hebben diverse nieuwe airco-technologieën ontwikkeld die vanwege prestaties, ontwerp en regelingen wereldwijd toonaangevend zijn.

Ook in een koel landje als Nederland is GREE airconditioning zeer welkom. U kent het vast wel: in een warme zomernacht ligt u s nachts te woelen in bed. Of u wilt kleding passen, maar in de winkel is het niet uit te houden. En ook op kantoor heeft de productiviteit van uw medewerkers zwaar onder het weer te lijden. Dan is het lastig om het hoofd koel te houden. Met een GREE airconditioner bent u van al deze zorgen verlost. Ook als er niet veel ruimte is, heeft GREE de juiste airco.

GREE luchtontvochtiging, luchtreiniging: mobiele toepassingen

Met haar bedrijfstak huishoudelijke apparatuur heeft GREE 30 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en vermarkten van mobiele oplossingen voor gebruik in huis en kantoor. Het aanbod bestaat uit ontvochtigers, luchtreinigers, ventilatoren en andere luchtbehandelingsapparaten, alle modellen met de hoogste kwaliteit en efficiëncy zoals u van GREE mag verwachten.

De mobiele GREE binnenklimaat verbeteraars zijn van dermate hoge kwaliteit dat ze ook perfect functioneren in professionele, commerciële ruimtes zoals winkels en opslagruimtes. Naast haar fabrieken voor luchtbehandelingsapparaten heeft GREE ook productiefaciliteiten voor keukenapparatuur.

Luchtontvochtigers

Is de luchtvochtigheid te hoog in uw binnenklimaat? GREE luchtontvochtigers verwijderen vocht in snel tempo! Een luchtontvochtiger van GREE is compact, maar krachtig. Het zijn ideale luchtdrogers voor gebruik in huis, kantoor, winkel en opslag. De luchtvochtigheid is snel onder controle!

Luchtreinigers

GREE luchtreinigers zuiveren op een efficiënte manier het binnenklimaat, de compacte en stijlvolle GREE luchtreinigers passen een unieke filtermethode toe.

Gree ontwikkelingen

Ter ondersteuning van haar bedrijfsactiviteiten introduceerde GREE een kwaliteitsmanagementsysteem. Het systeem verzekert voortdurende aandacht voor kwaliteit van alle GREE producten. De hele keten, van ontwikkeling tot fabricage en transport wordt nauwkeurig gevolgd en opgewaardeerd volgens de nieuwste normen.

Het productassortiment van GREE omvat airconditioners, luchtontvochtigers, luchtreinigers, alle apparaten voor particulier of commercieel gebruik. Dat GREE een grote wereldspeler is op het gebied van airconditioning blijkt uit een bekendmaking van de Economische en Sociale Raad van Japan. In 2018 was GREE goed voor 20,6 procent van de wereldmarkt voor airconditioners voor in huis.