20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen
Home Huis Luchtvochtigheid in woonkamer verlagen
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Luchtvochtigheid in woonkamer verlagen

AIRSAIN VOOR UW LUCHTONTVOCHTIGER!

Vocht uit de woonkamer verwijderen

Wat te doen bij een hoge luchtvochtigheid in uw woonkamer? Vocht verwijderen is eenvoudig met stekkerklare luchtontvochtigers. Een luchtontvochtiger verlaagt de luchtvochtigheid in in de woonkamer door voortdurend vocht te onttrekken aan de lucht. Vocht in de muren en vloeren wordt afgegeven aan de droge lucht die met behulp van de ontvochtiger wordt verkregen. Dit droogproces herhaalt zich tot alle muren, vloeren, plafonds en meubelen voldoende droog zijn. Het vocht heeft niet langer een schadelijke inwerking op uw woning en uw kostbare bezittingen.

Een hoge luchtvochtigheid leidt tot schade

Een hoge luchtvochtigheid in de woonkamer gaat vaak samen met vochtige muren. Loslatend behang en loslatend stucwerk zijn eveneens kenmerken van te veel vocht in huis. Als de woonkamer voorzien is van enkelglas ramen zijn deze waarschijnlijk vaak beslagen. Het vocht in de woonkamer condenseert op de koude ramen. Door condensatie ontstaan vochtproblemen bij kozijnen. De voortdurende inwerking van vocht veroorzaakt houtrot.

Een vochtige woonkamer is ongezond

Een vochtige woonkamer is ook een ideale broedplaats voor schimmels. Vooral in de hoeken van de woonkamer ontstaat op vochtige muren overlast door schimmels. Schimmel in huis is niet alleen hinderlijk maar ook ongezond. Het verlagen van de luchtvochtigheid in uw woonkamer is zowel goed voor de woning als voor u zelf. Schimmelgroei ontstaat bij een relatieve luchtvochtigheid vanaf omstreeks 60%. Voor het meten van de luchtvochtigheid gebruikt u een hygrometer. Deze vochtmeter houdt u voortdurend op de hoogte van de actuele luchtvochtigheid in de woonkamer. Is het vochtgehalte voor een langere periode te hoog? Een luchtontvochtiger verlaagt de luchtvochtigheid snel en bewaakt de optimale luchtvochtigheid in huis.

Voor persoonlijk advies belt u vrijblijvend met AirSain: 0497-512164 (NL) of 011-515389 (BE). Onze deskundige medewerkers bekijken samen met u welke luchtontvochtiger het meest geschikt is voor uw situatie.

Vocht in uw woonkamer direct verwijderen voorkomt een ongezond binnenklimaat!

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

AirSain voor gezonde lucht

AirSain biedt oplossingen voor een breed scala aan problemen op het gebied van binnenluchtkwaliteit.
“Snel bestellen en zeer snel geleverd!”
Irma
“Prachtig product en perfecte service!”
Dennis
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies