Home Luchtkwaliteit Droge lucht Ultrasoon luchtbevochtiger kopen Ultrasone bevochtiger
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Ultrasoon luchtbevochtiger kopen Ultrasone bevochtiger

AIRSAIN VOOR UW ULTRASONE LUCHTBEVOCHTIGER!

Ultrasoon lucht bevochtigen met Boneco ultrasone bevochtiger

Naast de populaire luchtwassers heeft Boneco een groot aantal ultrasone luchtbevochtigers ontwikkeld. In dit type luchtbevochtiger wordt het water in een fijne mist gevormd door middel van een trilmechanisme dat een hoge frequentie heeft. Deze snelle trillingen zorgen ervoor dat het vocht zeer fijn in de lucht verdeeld wordt. Een gezonde luchtvochtigheid wordt op deze wijze snel bereikt met een ultrasoon luchtbevochtiger van Boneco. Droge lucht wordt zeer snel bestreden. De Boneco ultrasoon bevochtigers hebben ondanks de snelle luchtbevochtiging een laag energieverbruik.
Door gebruik te maken van Boneco anti-kalkpatronen in een ultrasone luchtbevochtiger, blijft de mistnevel vrij van hinderlijke kalkdeeltjes. Deze kalkdeeltjes veroorzaken een witte neerslag als deze niet uit het water worden gefilterd. Voor een goede zuiverende werking moeten de anti-kalkfilters elke 2-3 maanden vervangen worden.

Een korte omschrijving van de diverse modellen ultrasoon luchtbevochtigers van Boneco:

 • Ultrasone luchtbevochtiger Boneco 7135 is de digitale uitvoering van Boneco 7133. Dezelfde stijlvolle bevochtiger, maar uitgevoerd met een LCD-display. Boneco U7135 bezit de 'Intelligent Temperature Compensation'-functie. Volledig automatisch past deze bevochtiger de mate van bevochtiging aan de luchttemperatuur aan. De ultrasone Boneco U7135 is voorzien van timer en indicatoren voor een lege watertank en benodigde reiniging.

 • Ultrasone bevochtiger Boneco 7142 kan lange tijd aaneengesloten de lucht bevochtigen dankzij de watertank met een inhoud van 7,5 liter. Deze statige Boneco U7142 is volledig digitaal hetgeen de luchtbevochtiger zeer gebruiksvriendelijk maakt. Ultrasoon bevochtiger Boneco 7142 kan de lucht voorzien van zowel koude mist als warme mist. Geen verlaging van de temperatuur in de ruimte tijdens koude winterperioden! Het Boneco antikalk-patroon garandeert een kalk-vrije luchtbevochtiging.

 • Ultrasone luchtbevochtiger Boneco 7144 is geschikt voor bevochtiging van ruimten tot 60 m2. Ook deze ultrasoon bevochtiger is geschikt voor koude- en warme luchtbevochtiging. De digitale Boneco U7144 is voorzien van een display, en de functie 'Intelligent Temperature Compensation' zorgt voor automatische aanpassing van bevochtiging aan de kamertemperatuur. Dankzij de timer kan Boneco 7144 het bevochtigen elk moment starten en stoppen.

 • Ultrasone luchtbevochtiger Boneco 7145 is een compacte luchtbevochtiger. Desondanks is deze Boneco U7145 geschikt voor het verhogen van de luchtvochtigheid in ruimtes tot 60 m2. Het ultrasoon verspreiden van het vocht veroorzaakt geen witte neerslag dankzij het Boneco antikalk-filter. Het Boneco Ionic Silver Stick (ISS) houdt het water in de watertank bacterievrij.

 • Ultrasone luchtbevochtiger Boneco 7147 is de digitale uitvoering van Boneco 7145. De Boneco U7147 is ook geschikt voor warme én koude luchtbevochtiging in ruimten tot 60 m2, maar dan digitaal aangestuurd. Ultrasoon bevochtiger Boneco 7147 is voorzien van een dimmer, timer en de functie 'Auto & Sleep'. Deze digitale Boneco 7147 heeft een mooi ontwerp en is zeer compact. Stijlvolle ultrasone bevochtiger met veel gebruiksgemak.

 • Ultrasone luchtbevochtiger Boneco 7146 is een zeer kleine luchtbevochtiger geschikt voor reizen. Dankzij de multi-adapter is deze Boneco U7146 in elke hotelkamer ter wereld te gebruiken. Na gebruik kan de handzame bevochtiger in het bijgeleverde reistasje bewaard worden.

 • Ultrasone luchtbevochtiger Boneco 600: Deze bevochtiger is geschikt voor luchtbevochtiging in ruimten tot 60 m2. Geen verlaging van de temperatuur in de ruimte met deze Boneco 600. Warme luchtbevochtiging en koude luchtbevochtiging is mogelijk. Het water dat verneveld wordt kan immers voorverwarmd worden tot 80°C. Men dient ultrasoon bevochtiger Boneco U600 te voorzien van water met een lage hardheid. Het toevoegen van een Boneco Ionic Silver Stick garandeert een bacterievrij waterreservoir en dus hygiënische luchtbevochtiging.

 • Ultrasone luchtbevochtiger Boneco 650 is de digitale uitvoering van Boneco 600. Deze luchtbevochtiger heeft dezelfde capaciteit en hetzelfde uiterlijk als Boneco U600. Boneco U650 is echter voorzien van een display, dimmer-functie, timer en 'Auto & Sleep' mode. De ultrasoon bevochtiger Boneco 650 heeft meer accessoires voor verbeterde gebruiksvriendelijkheid ten opzichte van Boneco 600.

 • Ultrasone bevochtiger Boneco 7131 behoort tot de meest herkenbare modellen ultrasoon bevochtigers van Boneco. Deze bevochtiger verspreidt enkel een koude waternevel en is geschikt voor ruimten tot 60 m2. Dankzij de hygrostaat en de standenschakelaar is een nauwkeurige vochtdosering mogelijk. De Boneco U7131 is eenvoudig te reinigen en makkelijk te bedienen. Ook in deze Boneco-bevochtiger voorkomt het Boneco anti-kalkfilter de vorming van witte aanslag door kalk dat uit het water afkomstig is.

 • Ultrasone luchtbevochtiger Boneco 7136 is identiek aan Boneco 7131, maar dan in een digitale uitvoering. De luchtvochtigheid wordt duidelijk op het display weergegeven. Door instellen van de timer kan Boneco U7136 op elk moment ingeschakeld en uitgeschakeld worden.

 • Ultrasone luchtbevochtiger Boneco 7133 is een stijlvolle bevochtiger uit de Boneco-familie. Zowel koude bevochtiging als warme bevochtiging is mogelijk dankzij de eventuele voorverhitting van 80°C. De capaciteit voor bevochtiging van de ultrasoon bevochtiger Boneco U7133 kan geregeld worden met de hygrostaat en standenschakelaar. Boneco 7133 heeft een mooi ontwerp en een stille werking.

Ultrasone luchtbevochtiging vindt u bij AirSain! Voor meer informatie over alle Boneco luchtbevochtigers en toebehoren zie: BONECO LUCHTBEVOCHTIGERS en ACCESSOIRES VOOR BONECO LUCHTBEVOCHTIGERS.

Meer lezen over luchtbevochtigers?

Ultrasone luchtbevochtigers, ruime keuze

Ultrasone luchtbevochtiging vindt u bij AirSain!

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen