Home Luchtkwaliteit Huis Vochtmeter kopen voor meten luchtvochtigheid
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Vochtmeter kopen voor meten luchtvochtigheid

Hoe hoog is de vochtigheidsgraad?

Vochtmeters voor meten luchtvochtigheid

Naast apparatuur voor bevochtiging, vochtbestrijding, luchtreiniging en airconditioning heeft AirSain een groot assortiment aanverwante artikelen voor het verkrijgen van een aangenaam en gezond binnenklimaat.

Voor het meten van de luchtvochtigheid heeft u keuze uit een ruim aanbod vochtmeters van Boneco, Cresta, Fischer, Technoline, Jacob Jensen, Venta en Extech. Een groot aantal vochtmeters is geschikt voor algemene weergave van de vochtigheidsgraad. Daarnaast zijn ook vochtmeters verkrijgbaar waarmee u specifieke vochtmetingen kan uitvoeren. Zowel digitale vochtmeters als analoge vochtmeters zijn uit voorraad leverbaar. Direct de vochtigheidsgraad meten met een vochtmeter? Voor het uitvoeren van betrouwbare vochtmetingen zie: vochtmeting

Weerstation voor meten luchtvochtigheid, temperatuur etc.

Voor betrouwbare metingen van de temperatuur in een vertrek kunt u gebruik maken van een digitale thermometer van Boneco, Jacob Jensen, Extech, Atal, Technoline en Venta. Een weerstation meet de weersomstandigheden buitenshuis, onder andere met behulp van een barometer. Daarnaast worden ook een aantal parameters in huis gemeten zoals temperatuur en luchtvochtigheid. Digitale weerstations van onder andere Technoline, Oregon, Balance, Jacob Jensen en Cresta zijn direct uit voorraad leverbaar.

CO2 meters. Meten CO2 naast luchtvochtigheid en temperatuur

AirSain is tevens leverancier van CO2-meters van Atal, Envix, Extech en SenseAir voor het meten van de hoeveelheid ventilatie in een ruimte. Met een dergelijke CO2-detector ziet u in één oogopslag of het gehalte kooldioxide in een vertrek te hoog is. Hoge co2-waarden worden gemeten in ruimten waar veel mensen aanwezig zijn terwijl onvoldoende geventileerd wordt. Een CO2-meter waarschuwt tijdig als de vooraf ingestelde normen worden overschreden. Voor het behouden van een gezond binnenklimaat is voldoende ventilatie vereist. Een CO2-sensor van Atal, Envix, Extech of SenseAir geeft duidelijk aan of de hoeveelheid ventilatie voldoende is.

AirSain is hét adres voor vochtmeters en co2-meters. Bezoek onze Airsain website en laat u verrassen door de vele mogelijkheden voor het meten van de luchtvochtigheid en CO2-gehalte van de lucht

Apparaten voor luchtbehandeling

Bij AirSain vindt u een groot aanbod van apparatuur voor het verbeteren van de luchtkwaliteit in uw woning én op het werk. Op overzichtelijke wijze zijn de verschillende apparaten ingedeeld naar functionaliteit, zoals onder andere bevochtigen, ontvochtigen, ionisatie, lucht reinigen en koelen. Voor elke toepassing is een grote verscheidenheid aan apparaten verkrijgbaar. Voor elke ruimte en iedere toepassing is een geschikte oplossing leverbaar.

Meer lezen over luchtvochtigheid?

Uw vochtmeter en CO2-meter vindt u bij AirSain.

Voor frisse lucht met een goede vochtigheidsgraad!

 

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen