Home Luchtkwaliteit Droge lucht Bevochtiging met Boneco 2055E Luchtbevochtiger kopen

Bevochtiging met Boneco 2055E Luchtbevochtiger kopen

Lucht bevochtigen met de Boneco 2055E luchtbevochtiger

Topmodel luchtbevochtiger en luchtreiniger

 

Lucht bevochtigen én lucht reinigen

Een zeer stil en volautomatisch systeem met een digitale hygrostaat voor een aangenaam leefklimaat. Vermindert statische elektriciteit, voorkomt uitdroging van de huid (winter), verwijdert huisstof en pollen en voorkomt scheuren in het parket. De ideale luchtvochtigheid ligt tussen 40 en 60%. Dit topmodel luchtbevochtiger van Boneco regelt dat zelfstandig voor u. Luchtbevochtiger Boneco 2055E is geschikt voor bevochtiging en reiniging van ruimten tot 60 m2.

 

Ionisatie van lucht door bevochtiging en luchtverfrissing 

De nieuwe Boneco 2055E is een zeer geavanceerde luchtbevochtiger en goedkoop in onderhoud*. Lucht wordt aangezogen en door vóór-ionisatie negatief geladen waardoor verontreinigingen op de schijven neerslaan (lucht wassen) en door natuurlijke koud water verdamping wordt de lucht bevochtigd (lucht bevochtiging). Daarnaast kan de lucht wordt verfrist door verdamping van etherische olie in de ingebouwde houder. Overbevochtiging is met deze luchtbevochtiger niet mogelijk.

   

 

Boneco 2055E als Luchtwasser (1)

De droge vervuilde lucht wordt langs de draaiende vochtige verdampingsdisks geleid, waarbij de door ionisatie negatief geladen deeltjes door het positief geladen vocht op de disks worden gepakt. Dit proces wordt lucht wassen genoemd. De vervuiling komt in het waterreservoir en wordt door het water ionisatie systeem samengeklonterd tot grote deeltjes die neerslaan onder in het reservoir en niet meer kunnen mee verdampen. Bacteriën, schimmels en microben worden met dit water ionisatiesysteem onschadelijk gemaakt.
 

 

Boneco 2055E als luchtbevochtiger (2)

In het systeem worden 16 draaiende verdampingsdisks gebruikt die voortdurend nat zijn wanneer de unit in gebruik is. Lucht uit de ruimte wordt door de ventilator naar binnen gezogen en passeert het pakket met verdampingsdisks waar een absolute koud-water-verdamping wordt gecreëerd. De natuurlijke luchtvochtigheid die door dit systeem ontstaat, bepaald u helemaal zelf: dit stelt u eenvoudig in met de digitale hygrostaat die is ingebouwd.

 

Boneco 2055E als luchtverfrisser (3)

In het systeem is een ingebouwde houder aanwezig die kan worden gebruikt voor het verdampen van etherische olie. Zo krijgt de ruimte ook nog een lekker geurtje. De bevochtigde lucht versterkt de therapeutische werking van de etherische olie zoals bijvoorbeeld lavendel of eucalyptus.

*) Alleen het waterionisatiestaafje (ISS, Ionic Silver Stick) moet worden vervangen. Wordt het systeem alleen tijdens het stookseizoen (oktober - april) gebruikt, dan om de twee jaar. Wordt het systeem hele jaar gebruikt, dan elk jaar vervangen.

Meer lezen over luchtbevochtigers en vochtmetingen?

Op zoek naar bevochtiging?

Uw Boneco luchtbevochtiger vindt u bij AirSain!

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen