21 juni zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Bestellingen worden normaal verwerkt. Via e-mail zijn wij gewoon bereikbaar.
Home Nieuws Convectorkachel Een stille elektrische kachel
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Convectorkachel Een stille elektrische kachel

AIRSAIN VOOR UW CONVECTORKACHEL!

Convectorkachel voor geluidsarm verwarmen

Een convectorkachel is een populaire elektrische kachel. De slanke vormgeving en de geluidsarme werking zijn belangrijke voordelen van convectorkachels. Een convectorkachel verwarmt de lucht met behulp van een verwarmingselement. Omdat warme lucht opstijgt vindt er automatisch luchtcirculatie plaats waardoor de warmte uitstekend in het vertrek verdeeld wordt. Dit is de werking van een traditionele convectorkachel zonder ventilator, een uiterst stille elektrische kachel zonder bijgeluiden. Verschillende moderne convectorkachels bezitten een ventilator om de prestaties van de kachel te laten toenemen, de warmte wordt nog sneller in de ruimte verdeeld. Deze kachels hebben ondanks de ventilator nog altijd een bijzonder stille werking.

Voordelen van een elektrische convectorkachel

Een elektrische convectorkachel beslaat weinig ruimte, het is een slanke elektrische kachel. Meestal plaatst men de kachel op de vloer, maar wandmontage behoort eveneens tot de mogelijkheden. De betere modellen worden standaard geleverd met muursteunen voor eenvoudig ophangen. Als elektrische wandverwarming beslaat een convectorkachel nauwelijks ruimte.

Elektrische convectorkachels zijn uitgerust met een thermostaat waarmee de warmte automatisch geregeld wordt. De kachels bezitten meerdere standen zodat de warmte volledig naar wens te regelen is, de gewenste kamertemperatuur wordt snel bereikt. Een verplaatsbare convector heater geeft aangename warmte, het vertrek waar de kachel staat wordt bovendien gelijkmatig warm.

Delonghi convectorkachels

Delonghi convectorkachels zijn gemaakt van kwalitatieve materialen en hebben een bijzonder fraaie vormgeving. Een elektrische convectorkachel van Delonghi is mooier en duurzamer dan de gemiddelde convectorkachel uit de bouwmarkt. Delonghi besteedt extra aandacht aan een verbeterde warmteverdeling van haar elektrische kachels. Niet alleen het uiterlijk is mooi maar de ook de prestaties zijn uitstekend! Een Delonghi convector verwarming kan als vloermodel en als wandmodel dienen. Wie Delonghi kiest, kiest voor kwaliteit!

Meer lezen over verbeteringen voor het binnenklimaat?

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen