Home Nieuws Luchtbehandeling en meetinstrumenten
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Luchtbehandeling en meetinstrumenten

AirSain, apparatuur voor een goede luchtkwaliteit!

Luchtbehandeling voor schone lucht en gezonde lucht

Problemen met het binnenklimaat? AirSain is dé specialist voor het verkrijgen van schone lucht! AirSain heeft een groot aanbod apparaten voor het verbeteren van de luchtkwaliteit in huis of op de werkplek. Om de klant optimaal van dienst te kunnen zijn kijkt AirSain continu naar de volledigheid van het assortiment. Steeds meer producten worden aan dit assortiment toegevoegd zodat in elke situatie de juiste luchtkwaliteit wordt verkregen. Luchtbehandeling op maat voor elke ruimte!

Meetinstrumenten voor vocht, temperatuur, windsnelheid, luchtdruk

Ook voor apparatuur op het gebied van luchtmetingen moet u bij AirSain zijn. Voor het meten van de luchtvochtigheid is AirSain leverancier van vochtmeters / hygrometers van de merken Boneco, Cresta, Fischer, Technoline, Extech, Venta en Fral. Vochtmeters uit dit brede assortiment geven u een betrouwbaar inzicht in de luchtvochtigheid. Voor het bepalen van windsnelheden heeft u bij AirSain keuze uit het aanbod windmeters van Technoline. Weerstations bieden dagelijks informatie met betrekking tot weersvoorspelling, luchtdruk, temperatuur en luchtvochtigheid. Bij Airsain heeft u keuze uit weerstations van de merken Balance, Oregon en Technoline. Weerstations zijn leuk om te krijgen, maar zeker ook geschikt om iemand cadeau te doen!

Een gezond binnenklimaat en een goede luchtkwaliteit

AirSain is tevens uw leverancier van ventilatoren, luchtverfrissers, adsorptiedrogers, weerstations, CO2-sensoren, Air Movers, insectenverdelgers en buiten-asbakken. Zoals u ziet heeft AirSain een groot productaanbod voor het verkrijgen van een gezond binnenklimaat. AirSain geeft u vrijblijvend advies over de mogelijkheden voor het verkrijgen van gezonde binnenlucht in uw specifieke situatie. AirSain kijkt samen met u welk apparaat het meest geschikt is voor uw situatie. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden voor het verkrijgen van schone lucht!

Meer lezen over meters voor vocht, temperatuur, luchtdruk en CO2?

 

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen