Home Luchtkwaliteit Medisch Luchtbevochtigingssystemen Venta

Luchtbevochtigingssystemen Venta

Venta luchtbevochtigingssystemen voor gezonde lucht

Venta luchtwassers: hoge kwaliteit luchtbevochtiging

Venta luchtbevochtigers en luchtwassers hebben een krachtige bevochtigende werking. De luchtvochtigheid stijgt snel door voortdurende afgifte van vocht door de roterende schijven. Hoe hoger het aantal schijven in de Venta reiniger en luchtbevochtiger, hoe groter het oppervlakte voor afgifte van vocht aan de lucht. De juiste luchtvochtigheid in een ruimte wordt sneller verkregen en makkelijker behouden. Voor elke ruimte heeft AirSain een geschikt Venta luchtbevochtigingssysteem. Voor kleine ruimten volstaat de Venta LW15 of Venta LW25 luchtbevochtiger. Voor het verhogen van de vochtigheid of constant houden van de juiste luchtvochtigheid in middelgrote ruimtes is luchtbevochtiger Venta LW45 meest geschikt.

Venta luchtbevochtigers voor grote ruimten

Indien behoefte is aan het bevochtigen van grote ruimten of complete woonverdiepingen zijn de luchtbevochtigingssystemen Venta LW 80 en Venta LW82 uitermate geschikt. Beiden zijn zeer krachtige bevochtigers en luchtreinigers van Venta waardoor de juiste vochtigheidsgraad in grote ruimten altijd gewaarborgd blijft. Venta LW80 en Venta LW82 luchtbevochtigers worden ook vaak gebruikt voor het verhogen van de luchtvochtigheid in kantoren en grote kantoorgebouwen. Effectieve luchtbevochtiging in meerdere aaneengesloten vertrekken tegelijk!

Ook in de Venta luchtbevochtigers kan men gebruik maken van een Ionic Silver Stick voor het kiemvrij houden van het waterreservoir. Naast het gebruik van de ionic silver stick wordt het gebruik van Venta hygiënemiddel en Venta reiniger sterk aangeraden.

Lucht bevochtigen met instelbare stekkerhygrostaat

Ook luchtbevochtigers worden aangestuurd met een programmeerbare hygrostaat. U hoeft dan zelf niet telkens de luchtvochtigheid te controleren met een hygrometer voordat u de bevochtiger aan- of uitschakelt. De hygrostaat is een zelfregulerende vochtmeter die de luchtbevochtiger automatisch inschakelt als de luchtvochtigheid in een ruimte te laag wordt.

Vocht meten met hygrometer

Wanneer u de luchtbevochtiger niet door een hygrostaat laat aansturen, adviseren we u gebruik te maken van een hygrometer. Op de hygrometer kunt u aflezen wat de luchtvochtigheid is bij u in huis of in kantoor. Door dagelijks enkele malen de luchtvochtigheid in één oogopslag af te lezen op de vochtmeter, voorkomt u overbevochtiging of een té sterke luchtdroging. De juiste vochtigheid in huis of kantoor bevindt zich tussen 40% en 60% relatieve luchtvochtigheid.

Droge lucht is niet goed. Met een luchtbevochtiger, hygrostaat en hygrometer heeft u alle middelen om de vochtigheid perfect te regelen. Bekijk het volledige assortiment luchtwassers en bevochtigers voor volledige vochtbeheersing in huis. Voor elke ruimte een passend luchtbevochtigingssysteem.

Voordelen van een Venta bevochtigingssysteem

De voordelen van een willekeurige luchtbevochtiger hebben vooral betrekking op de gezondheid en het voorkomen van schade door droge lucht. Venta luchtbevochtigers bieden als bijkomend voordeel luchtreiniging. Een Venta luchtbevochtiger voorziet de lucht van vocht en daarnaast wordt de lucht 'gewassen'. Bij AirSain vindt u alle bevochtigingssystemen van Venta. Indien gewenst geven onze medewerkers u graag advies. AirSain is dé specialist voor bevochtiging van lucht!

Meer lezen over luchtbevochtigingssystemen?

Lucht bevochtigen met luchtwassers

AIRSAIN VOOR UW LUCHTBEVOCHTIGINGSSYSTEEM!

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen