Home Luchtkwaliteit Vochtprobleem Luchtdroger Meaco voor ontvochtiging in huis

Luchtdroger Meaco voor ontvochtiging in huis

Nieuw bij AirSain: Meaco luchtontvochtigers

Meaco voor huishoudelijk ontvochtigen

Het grote aanbod luchtontvochtigers bij AirSain is opnieuw uitgebreid. Naast ontvochtigers van Fral, DeLonghi, Trotec, Gree en Amcor heeft u voortaan ook keuze uit een fraai assortiment Meaco luchtdrogers.

Het bedrijf Meaco vindt zijn oorsprong in Groot Brittannië in het jaar 1991. Meaco specialiseerde zich aanvankelijk in apparatuur voor het beheersen van de luchtkwaliteit in museums en kunstgaleries. Door de jaren heen heeft Meaco ruime ervaring verkregen in ontvochtigen, bevochtigen en reinigen van lucht. Meaco heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande leverancier van ontvochtigers, bevochtigers en meetapparatuur aan diverse museums in de UK en de rest van Europa.

In 2005 heeft Meaco gekozen om zich te concentreren op ontvochtigers voor huishoudelijk gebruik. Krachtige, compacte luchtontvochtigers geschikt voor het ontvochtigen van diverse ruimtes in huis.

De jarenlange ervaring in ontvochtigen heeft uiteindelijk geleid tot het ontwikkelen en produceren van de succesvolle serie Meaco luchtontvochtigers. Meaco ontvochtigers hebben een fraaie vormgeving en zijn stevig, stootvast uitgevoerd. Een Meaco luchtdroger is eenvoudig verplaatsbaar dankzij zijn bescheiden afmetingen.

Vanaf 2011 zijn de Meaco ontvochtigers niet langer alleen in Groot Brittannië verkrijgbaar. Voortaan zijn Meaco luchtontvochtigers ook in Europa beschikbaar voor succesvolle ontvochtiging in huis.

AirSain voor uw Meaco luchtdroger

Bij AirSain heeft u keuze uit diverse ontvochtigers van Meaco. We maken onderscheid tussen Meaco luchtontvochtigers en Meaco adsorptiedrogers.

In ruimtes met een inhoud variërend van 120 m3 tot 250 m3 kunt u de lucht ontvochtigen met de ontvochtigers Meaco 10L en Meaco 20L.

Ontvochtigen bij lage temperaturen? Volgende Meaco adsorptiedrogers zijn geschikt voor ontvochtiging vanaf 1°C: Meaco DD8L Junior en Meaco DD8L ION.

Voor een overzicht van alle Meaco ontvochtigers en bijbehorende technische gegevens zie: Meaco ontvochtiging. Uw Meaco luchtdroger koopt u eenvoudig online bij AirSain. Voor gedegen persoonlijk advies belt u met AirSain: 0497 - 512164 (NL) of 011-515389 (BE). Onze deskundige medewerkers helpen u graag.

Meer lezen over ontvochtiging in huis?

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen