Home Luchtkwaliteit Vochtprobleem Luchtdrogers kopen voor Industrie Opslag Verhuur Bouw
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Luchtdrogers kopen voor Industrie Opslag Verhuur Bouw

AIRSAIN VOOR INDUSTRIËLE LUCHTDROGERS!

Luchtdrogers

Luchtdrogers voor opslag en industrie

Voor vochtbeheersing in magazijnen, productieruimten en andere industriële gebouwen zijn luchtdrogers met een hoge ontvochtigingscapaciteit vereist. Problemen door condensatie, rot en schimmelvorming zijn alleen te voorkomen als voortdurend een grote hoeveelheid vocht wordt verwijderd. Vaste luchtdrogers van Fral zijn verkrijgbaar met uiteenlopende capaciteiten voor ontvochtigen. Een professionele Fral luchtdroger voor permanente opstelling heeft een minimale capaciteit van 62 liter vochtafvoer per dag. De meest krachtige industriële luchtdroger van Fral verwijdert maar liefst maximaal 980 liter vocht per dag! Voor kleinere droogklussen zijn een groot aantal kleinere mobiele luchtdrogers verkrijgbaar. Met name de mobiele ontvochtigers uit de FD-serie van Fral zijn geschikt voor industrieel ontvochtigen.

Luchtdrogers besparen aannemers geld

Luchtdrogers besparen aannemers en onderaannemers veel geld doordat werkprocessen versneld uitgevoerd worden. Tevens worden aanzienlijke sommen geld bespaard doordat minder herstelwerkzaamheden na oplevering noodzakelijk zijn. Een Fral luchtdroger garandeert een frisse oplevering van een nieuwbouwwoning. Zonder luchtdroging is het toch altijd weer afwachten of overtollig vocht in de woning het opgeleverde werk beschadigd.

Kopen of huren van een luchtdroger

Bedrijven in de bouwsector hebben keuze tussen huren of kopen van één of meerdere luchtdrogers. Vaak blijkt dat het kopen van een luchtdroger op langere termijn zeer rendabel is. Men is niet langer afhankelijk van een verhuurbedrijf voor de beschikbaarheid van een geschikte luchtdroger. Men kan tijd en geld besparen door niet op jacht te moeten gaan naar een luchtdroger.

Vochtbestrijding voor de bouw, krachtige ontvochtiging

Fral luchtdrogers zijn een duurzame investering. De onderhoudskosten zijn zeer laag. Bovendien zijn Fral luchtdrogers compacte apparaten die niet veel plaats innemen in de opslagruimte. Een luchtdroger is zeer eenvoudig verplaatsbaar mede dankzij grote, robuuste wielen. Hierdoor kunnen de luchtdrogers met eigen vervoer snel op elke locatie worden ingezet. Ontvochtigers zijn flexibel inzetbaar om bouwvocht effectief te verwijderen.

Luchtdrogers bij verhuurbedrijven

Steeds meer verhuurbedrijven bieden Fral luchtdrogers aan op de verhuurmarkt voor bouwgereedschappen. Met name de robuustheid en storingsvrije werking van een Fral luchtdroger is doorslaggevend voor de verhuursector. Verhuurbedrijven willen de klanten een betrouwbare oplossing bieden. Fral luchtdrogers zijn betrouwbare ontvochtigers voor de bouwsector.

Voor een overzicht van robuuste luchtdrogers zie: luchtdrogers voor de bouw.

Voorkom vochtproblemen met luchtdrogers

Luchtdrogers verwijderen overtollig vocht uit nieuwbouwprojecten. De mobiele ontvochtigers waarborgen een goede luchtvochtigheid in woningen tijdens oplevering. Garantietermijnen van opgeleverde woningen worden hierdoor probleemloos doorlopen. Er is niet langer overtollig vocht aanwezig dat vochtproblemen kan veroorzaken. Vochtschade oplopen is onnodig. Het voorkomen van vochtschade is eenvoudig door het gebruik van één of meerdere luchtdrogers. Laat u informeren naar de mogelijkheden van een Fral luchtdroger. U heeft keuze uit diverse modellen met verschillende capaciteiten voor ontvochtiging. Fral luchtdrogers zijn verkijgbaar met zowel een metalen omkasting als een stevige roto-moulded omkasting.

Ruime keuze luchtdrogers

Naast de krachtige luchtdrogers voor de bouw heeft AirSain een groot assortiment luchtontvochtigers voor ontvochtiging van huis, zwembad, magazijn, bouw, procesruimte, industrie en scheepvaart. De capaciteit van de diverse luchtontvochtigers varieert van 6 liter vochtafname per dag tot de verwijdering van maar liefst 2960 liter vocht per dag uit een ruimte, zie: luchtontvochtiging, voor kleine én industriële luchtontvochtiging voor grote ontvochtigers.

Meer lezen over ontvochtigers?

AirSain voor een uitgebreid assortiment luchtdrogers!

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen