Home 2014 Luchtkwaliteit verbeteren in Huis Kantoor Praktijk
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Luchtkwaliteit verbeteren in Huis Kantoor Praktijk

De luchtkwaliteit binnenshuis

Heeft u wel eens last van hoofdpijn, droge ogen, irritatie van de neus, keelpijn, vermoeidheid en problemen met concentreren? En heeft u daar vooral binnen last van? Dan laat de luchtkwaliteit binnenshuis mogelijk te wensen over. In veel woningen en kantoren is de binnenluchtkwaliteit slechter dan buiten. Omdat niet altijd voldoende geventileerd wordt, zijn er veel verontreinigingen in de binnenlucht aanwezig. U moet hierbij denken aan stof, fijnstof, VOS (Vluchtige Organische Stoffen), schimmels, bacteriën, virussen, allergenen van huisstofmijt, en tabaksrook wanneer binnen gerookt wordt. In het pollenseizoen komen daar ook nog eens de pollen uit de buitenlucht bij. Het stuifmeel dringt door in het binnenklimaat waardoor mensen met hooikoorts ook binnen flink last kunnen hebben.

Luchtvochtigheid erg belangrijk

Voor het behouden van een goede luchtkwaliteit binnenshuis is ook extra aandacht voor de relatieve luchtvochtigheid noodzakelijk. Gezonde binnenlucht bevat immers voldoende vocht, maar niet te veel. De optimale luchtvochtigheid in huis bedraagt omstreeks 40 - 60%. Is de luchtvochtigheid lager dan 40%? Dan spreken we van droge lucht. Bij een vochtigheidsgraad boven 65% wordt de woning of andere binnenruimte te vochtig en gaan vochtproblemen optreden zoals schimmelgroei en condensvorming. Het zijn vooral de schimmels die een goede luchtkwaliteit binnenshuis ernstig bedreigen.

Luchtkwaliteit verbeteren

U bent ook geconfronteerd met problemen in het binnenklimaat? Er zijn uiteenlopende oplossingen beschikbaar waarmee de luchtkwaliteit binnenshuis in korte tijd sterk kan worden verbeterd. AirSain is specialist op het gebied van luchtbehandeling. Bij ons vindt u alles voor:

Een slechte luchtkwaliteit is geen onoverkomelijk probleem. Voor elke portemonnee zijn er oplossingen voor een beter binnenklimaat!

Meer lezen over luchtkwaliteit verbeteren?

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

AirSain voor gezonde lucht

AirSain biedt oplossingen voor een breed scala aan problemen op het gebied van binnenluchtkwaliteit.
“Prachtig product en perfecte service!”
Dennis
“Snel bestellen en zeer snel geleverd!”
Irma
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies