Home Luchtkwaliteit Luchtvervuiling Luchtreiniger kopen Alle Sharp luchtreinigers
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Luchtreiniger kopen Alle Sharp luchtreinigers

AirSain, hét adres voor Sharp luchtreiniging!

Luchtreinigers Sharp kopen

Overzicht van te bestellen Sharp luchtreinigers

Hieronder volgt een overzicht van het assortiment Sharp luchtreinigers. Volledige beschrijvingen van alle Sharp luchtreinigers, technische specificaties, prijzen en bestelwijze vindt u hier: Luchtreiniger Sharp kopen.

 • Sharp KC-A40EUW plasmacluster luchtreiniger beschikt over luchtbevochtiging. Naast grondige luchtreiniging vindt ook bevochtiging van de binnenlucht plaats. De bevochtigingsfunctie gaat droge lucht te lijf, maar verbetert vooral de kwaliteit van luchtreiniging. De capaciteit voor luchtbevochtiging van Sharp KC-A40EUW bedraagt 450 ml per uur. Deze Sharp luchtreiniger wordt aanbevolen voor gebruik in ruimtes tot 26 m2 en beschikt over geavanceerde luchtcirculatie voor het versneld verkrijgen van schone lucht. De Sharp KC-A40EUW is voorzien van een plasmacluster indicator, stofmonitor en indicatoren voor de luchtvochtigheid en het bijvullen van water. De luchtreiniger bezit "Ion Shower", een pollenprogramma en sensoren voor stof, temperatuur en vocht. Sharp filters verkrijgbaar voor luchtreiniger Sharp KC-A40EUW zijn: anti-microbacterieel én HEPA-filter Sharp FZ-A41HFR, afwasbaar geurfilter Sharp FZ-A41DFR en het filter voor luchtbevochtiging Sharp FZ-A61MFR.

 • Sharp FU-Y30EUW plasmacluster luchtreiniger is een luchtreiniger die geschikt is voor het reinigen van lucht in ruimten tot 21 m2. In deze Sharp luchtreiniger is het geurfilter gecombineerd met het anti-microbacterieel HEPA-filter. Deze beide filters zijn ook na te bestellen in de vorm van één filterset, Sharp FZ-Y30SFE filterset. Plasmacluster luchtreiniger Sharp FU-Y30EUW is een compacte luchtreiniger met een maximale luchtverplaatsing van 180 m3 lucht per uur.

 • Sharp KC-A50EUW plasmacluster luchtreiniger beschikt over bevochtiging. Naast grondige luchtreiniging vindt ook bevochtiging van de binnenlucht plaats. De bevochtigingsfunctie gaat droge lucht te lijf, maar verbetert vooral de kwaliteit van luchtreiniging. De capaciteit voor luchtbevochtiging van Sharp KC-A50EUW bedraagt 600 ml per uur. Deze Sharp luchtreiniger wordt aanbevolen voor gebruik in ruimtes tot 38 m2 en beschikt over geavanceerde luchtcirculatie voor het versneld verkrijgen van schone lucht. De Sharp KC-A50EUW is voorzien van een plasmacluster indicator, geurmonitor, stofmonitor en indicatoren voor de luchtvochtigheid en het bijvullen van water. De luchtreiniger bezit "Ion Shower", een pollenprogramma en sensoren voor geur, stof, temperatuur en vocht. Een mooie luchtreiniger met tal van mogelijkheden! Sharp filters verkrijgbaar voor luchtreiniger Sharp KC-A50EUW zijn: anti-microbacterieel én HEPA-filter Sharp FZ-A51HFR, afwasbaar geurfilter Sharp FZ-A51DFR en het filter voor luchtbevochtiging Sharp FZ-A61MFR.

 • Sharp FU-W28E plasmacluster luchtreiniger is geschikt voor grondige luchtreiniging in ruimten tot 21 m2. Zoals alle plasmacluster luchtreinigers van Sharp reinigt ook deze FU-W28E de lucht met behulp van plasmaclusterionen én filters. Deze luchtreiniger bezit een uitschakelbaar kleurendisplay en indicatoren voor plasmaclusterionen en luchtvervuiling. Sharp luchtreiniger FU-W28E is voorzien van filterset Sharp FZ-425SEF dat bestaat uit een HEPA-filter, anti-bacterieel filter en een geurfilter.

 • Sharp KC-A60EUW plasmacluster luchtreinigerbeschikt over luchtbevochtiging. Naast grondige luchtreiniging vindt ook bevochtiging van de binnenlucht plaats. De bevochtigingsfunctie gaat droge lucht te lijf, maar verbetert vooral de kwaliteit van luchtreiniging. De capaciteit voor luchtbevochtiging van Sharp KC-A60EUW bedraagt 730 ml per uur. Deze Sharp luchtreiniger wordt aanbevolen voor gebruik in ruimtes tot 48 m2 en beschikt over geavanceerde luchtcirculatie voor het versneld verkrijgen van schone lucht. De Sharp KC-A60EUW is voorzien van een plasmacluster indicator, geurmonitor, stofmonitor en indicatoren voor de luchtvochtigheid en het bijvullen van water. De luchtreiniger bezit "Ion Shower", een pollenprogramma en sensoren voor geur, stof, temperatuur en vocht. Een topkwaliteit luchtreiniger! Sharp filters verkrijgbaar voor luchtreiniger Sharp KC-A60EUW zijn: anti-microbacterieel én HEPA-filter Sharp FZ-A61HFR, afwasbaar geurfilter Sharp FZ-A61DFR en het filter voor luchtbevochtiging Sharp FZ-A61MFR.

 • Sharp KC-840EW plasmacluster luchtreiniger beschikt over luchtbevochtiging. Naast grondige luchtreiniging vindt ook bevochtiging van de binnenlucht plaats. De bevochtigingsfunctie gaat droge lucht te lijf, maar verbetert vooral de kwaliteit van luchtreiniging. De capaciteit voor luchtbevochtiging van Sharp KC-840EW bedraagt 450 ml per uur. Deze Sharp luchtreiniger wordt aanbevolen voor gebruik in ruimtes tot 26 m2 en beschikt over geavanceerde luchtcirculatie voor het versneld verkrijgen van schone lucht. De Sharp KC-840EW is voorzien van een plasmacluster indicator, stofindicator en indicatoren voor de luchtvochtigheid en het bijvullen van water. Sharp filters verkrijgbaar voor luchtreiniger Sharp KC-840EW zijn: anti-microbacterieel én HEPA-filter Sharp FZ-C70HFE, afwasbaar geurfilter Sharp FZ-C70DFE en het filter voor luchtbevochtiging Sharp FZ-C100MFE.

 • Sharp KC-850EW plasmacluster luchtreiniger met luchtbevochtiger is geschikt voor reiniging en bevochtiging van de lucht in ruimten tot 38 m2. Ook deze Sharp luchtreiniger reinigt de lucht met behulp van plasmaclusterionen en filters waaronder het zeer effectieve HEPA-filter. De krachtige ionisator verspreid 7000 ionen per cm3. Sharp KC-850EW is voorzien van diverse sensoren voor het garanderen van een uitstekende luchtkwaliteit. De sensoren voor geuren, stof, temperatuur en vocht bewaken de productie van uiterst schone lucht. Ook deze plasmacluster luchtreiniger uit de Sharp KC-serie beschikt over de speciale programma's voor luchtreiniging 'Ion Shower' en 'Pollen'. Voor het verhogen van de luchtvochtigheid beschikt Sharp KC-850EW over een capaciteit voor bevochtiging van 600 ml per uur. Deze luchtreiniger is bij levering voorzien van de volgende filters: anti-bacterieel HEPA-filter Sharp FZ-C100HFE, afwasbaar geurfilter Sharp FZ-C100DFE en het filter voor verhoging van de luchtvochtigheid Sharp FZ-C100MFE. Deze Sharp filters zijn ook als vervangingsfilters verkrijgbaar.

 • Sharp KC-860E is een model 2010 plasmacluster luchtreiniger van Sharp met de grootste capaciteit voor luchtbevochtiging, namelijk 730 ml per uur. Deze nieuwe Sharp KC-860E beschikt over alle denkbare sensoren en programma's voor uitstekende luchtreiniging. De stofindicator is maar liefst op elf niveaus instelbaar. De geurindicator kan met 3 standen worden ingesteld. De capaciteit van Sharp KC-860E volstaat voor het grondig reinigen van lucht in ruimten tot 48 m2. Deze krachtige luchtreiniger is voorzien van het anti-microbacterieel HEPA-filter Sharp FZ-C150HFE, het afwasbaar geurfilter Sharp FZ-C150DFE en het mist-filter voor luchtbevochtigen Sharp FZ-C100MFE. De maximale luchtverplaatsing van deze Sharp reiniger bedraagt maar liefst 396 m3 per uur. Schone lucht wordt in elke ruimte snel verkregen dankzij deze grote capaciteit.

 • Sharp KC-C100EW plasmacluster luchtreiniger met bevochtiger is krachtiger dan Sharp KC-C70E. Deze luchtreiniger is tevens voorzien van extra mogelijkheden. Sharp KC-C100EW reinigt effectief de lucht met plasmaclusterionen en filters in ruimten tot 38 m2. De stofmonitor is maar liefst met negen standen instelbaar. Ook geuren worden automatisch waargenomen dankzij de geurmonitor. Met het programma 'Ion Shower' is direct intensieve luchtzuivering mogelijk indien een toename van stank of luchtverontreiniging wordt waargenomen. De Sharp KC-C100EW plasmacluster reiniger is tevens in staat tot verhoging van de luchtvochtigheid voor verbeterde luchtreiniging. De maximale bevochtiging van deze luchtreiniger bedraagt 600 ml per uur. Volgende filters worden standaard meegeleverd bij aanschaf van deze luchtreiniger: anti-bacteriefilter en HEPA-filter in één Sharp FZ-C100HFE, geurfilter FZ-C100DFE en het mistfilter Sharp FZ-C100MFE. Deze Sharp filters zijn natuurlijk ook eenvoudig online te kopen bij AirSain indien deze aan vervanging toe zijn.

  Uw Sharp luchtreiniger eenvoudig online kopen

  AirSain heeft een riant assortiment plasmacluster luchtreinigers van Sharp voor het verkrijgen van optimale luchtreiniging in elke ruimte. Sharp luchtreinigers en Sharp filters kunt u eenvoudig online kopen bij AirSain. AirSain staat voor overzichtelijke omschrijvingen van de apparaten, aantrekkelijke prijzen en een eenvoudige bestelwijze. Frisse, schone lucht in elke ruimte in huis en kantoor is direct mogelijk met krachtige plasmacluster luchtreinigers van Sharp!

  Een luchtreiniger van een ander merk kopen?

  Voor een actueel overzicht van alle merken luchtreinigers zie: Lucht reinigen met Daikin, Sharp, Stadler Form, Sanyo

  Meer lezen over luchtreiniging?

 • Luchtreiniging bij allergie en hooikoorts
 • Sharp luchtreinigers voor schone lucht
 • Luchtreinigers kopen. Goede luchtreiniging snel kiezen.

Sharp luchtreinigers koopt u eenvoudig online bij AirSain!

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen