Home Luchtkwaliteit Luchtvervuiling Sharp luchtreinigers voor schone lucht
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Sharp luchtreinigers voor schone lucht

Schone lucht met Sharp!

Sharp luchtreinigers voor schone binnenlucht

De luchtkwaliteit in huizen verslechtert. Woningen zijn steeds beter geïsoleerd waardoor minder sprake is van natuurlijke ventilatie in huis. De mate van luchtreiniging is minder vanwege de afgenomen luchtverversing. De lucht die het huis binnenkomt is vaak vervuild door de nabijheid van verkeer en industrie. Andere verontreinigingen zijn o.a. pollen, huisstofmijt en schimmels. Een luchtreiniger in huis draagt bij aan een gezond binnenklimaat zodat allergische reacties, verkoudheid en hoofdpijn afnemen of geheel verdwijnen. Schone lucht is een must voor iedereen.

Plasmacluster luchtreiniging, ionisatie, bevochtiging

Voor Sharp luchtreinigers is het zuiveren van lucht een koud kunstje. Sharp plasmacluster luchtreinigers zuiveren de lucht door een meervoudige werking. Zowel luchtreiniging door ionisatie van de lucht als luchtreiniging door filters draagt bij aan schone lucht in het binnenklimaat. Naast het reinigen van lucht voegen een groot aantal modellen Sharp luchtreinigers ook vocht toe aan de lucht. Het binnenklimaat is gezond als de luchtvochtigheid voldoende hoog is. Een hogere luchtvochtigheid verbetert bovendien de luchtzuiverende werking door plasmaclusterionen van een Sharp plasmacluster luchtreiniger.

Sharp hepa filters en Sharp ionen bestrijden stank en vuildeeltjes

Sharp plasma cluster luchtreinigers zuiveren de lucht van vieze geuren en schadelijke stoffen. Door intensieve luchtreiniging wordt onder andere fijnstof, stof, uitlaatgassen, delen van sigarettenrook en zweetgeuren uit de lucht verwijderd. Een plasma cluster luchtreiniger haalt niet alleen vaste deeltjes uit de lucht, maar zorgt ook voor verwijdering van stank. Schone lucht in huis vrij van kwalijke geuren! Dat mag u verwachten van Sharp plasmacluster luchtreinigers.

Sharp luchtreinigers ideaal bij allergie en astma

De plasmacluster luchtreinigers beschikken over de nieuwste zuiveringstechnieken zodat stank in huis tot het verleden behoort. Behalve het verwijderen van de vieze geuren worden ook minder onschuldige deeltjes uit de lucht gezuiverd. De Sharp luchtreinigers verwijderen ook huisstofmijt, bacteriën, schimmels en virussen uit het binnenklimaat. Deze deeltjes kunnen tot veel hinder leiden indien hoge concentraties hiervan in de lucht voorkomen. Reiniging van huisstofmijt en schimmels uit de lucht vermindert het aantal allergische klachten sterk. Vooral allergiepatiënten en astmapatiënten hebben veel baat bij een adequate luchtreiniging van deze verontreinigingen. De huisstofmijt gedijt goed in een omgeving met onvoldoende ventilatie. Allergieklachten treden dan sterk op de voorgrond.

Teveel schimmels in de lucht kan benauwdheidsklachten en overgevoeligheid veroorzaken. Een Sharp plasmacluster luchtreiniger rekent af met deze boosdoeners. Deze luchtreinigers van Sharp zuiveren de lucht van huisstofmijten en schimmels met behulp van filters, maar ook dankzij de krachtige verspreiding van plasmaclusterionen. De combinatie van luchtfilters en ionisatie van lucht geeft een krachtige luchtreiniging zodat allergieklachten snel verminderen.

Sharp plasma cluster ionen voor luchtreiniging én verrijking van de lucht

Sharp plasmacluster luchtreinigers verrijken de binnenlucht met zuurstofionen. Na grondige zuivering voegt de interne ionisator negatieve ionen toe aan de omgevingslucht. De beleving van schone, frisse lucht wordt hierdoor sterk verbeterd. Door het toevoegen van deze ionen aan de lucht heeft men minder last van vermoeidheid, hoofdpijn en concentratieverlies bij langdurig verblijf in een ruimte. De Sharp luchtreinigers reinigen dus niet alleen de lucht, maar verhogen ook de frisheid zoals dit buiten in de natuur in een waterrijke of bosrijke omgeving wordt ervaren.

Plasmacluster luchtreinigers van Sharp zijn voorzien van sensoren om de luchtvochtigheid automatisch op peil te houden. Een optimale luchtvochtigheid is goed voor de gezondheid, maar draagt ook bij aan een effectieve reiniging van de lucht. De waterdeeltjes hechten zich aan de plasma cluster ionen waardoor deze dieper in materialen trekken. Dit zorgt bijvoorbeeld voor een betere verwijdering van geuren uit gestoffeerd meubilair, gordijnen, vloerbedekking en beddengoed.

Voor een actueel overzicht van de leverbare Sharp luchtreinigers zie: Luchtreinigers Sharp

Voor een actueel overzicht van luchtreinigers van alle merken zie: Luchtreinigers. De leverbare merken zijn: Airbutler, AiroSwiss, BlueAir, Boneco, Coway, Daikin, Delonghi, Gree, Lightair, Meaco, Sanyo, Sharp, Stadler Form, Stylies en Winix.

Meer lezen over schone lucht met luchtreinigers?

Uw luchtreiniger van Sharp vindt u bij AirSain!

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen