Home Luchtkwaliteit Luchtvervuiling Luchtreiniger kopen Sharp Daikin Sanyo Delonghi Lightair
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Luchtreiniger kopen Sharp Daikin Sanyo Delonghi Lightair

Diverse merken luchtreinigers eenvoudig online kopen bij AirSain!

Luchtreinigers voor particulieren en bedrijven

Luchtreinigers in alle soorten en maten! AirSain heeft een groot aanbod luchtreinigers voor uiteenlopende toepassingen. Of u nu op zoek bent naar een luchtreiniger met ionisator of een luchtreiniger die werkt op basis van plasmacluster ionen, elk type luchtreiniger is ruimschoots vertegenwoordigd in het complete assortiment.

Een luchtreiniger verwijdert luchtverontreinigingen en stank

Een luchtreiniger zorgt voor een effectieve luchtreiniging in diverse omstandigheden. Vooral in huis worden luchtreinigers vaak gebruikt. Een luchtreiniger verwijdert snel stank en onaangename geurtjes uit huis. Stank kan afkomstig zijn van bijvoorbeeld huisdieren, sigarettenrook, kookluchtjes, schimmels en vochtige, muffe omstandigheden in huis. Stank in huis kan echter ook veroorzaakt worden door omstandigheden die buiten het huis ontstaan. Luchtreiniging in huis werkt verlichtend als uw woning zich bijvoorbeeld bevindt in een industriegebied of in het buitengebied met veel landbouwactiviteiten. De luchtreiniger dient op vele gebieden als zeer uitvoerige geurvreter.

Luchtreiniging in stad, fijnstof door verkeer en industrie

Een luchtreiniger wordt ook vaak in huis ingezet in stedelijke gebieden. In een stad met veel verkeer dringt fijnstof ongemerkt snel door in de woning. Luchtreinigers verwijderen effectief het fijnstof uit de lucht in uw woning. Voorheen dacht men dat enkel in een stad hoge fijnstofconcentraties voorkomen. Tegenwoordig weet men dat in omliggende dorpen en voorstedelijke gebieden met aanvoerwegen naar stedelijke gebieden ook hoge concentraties fijnstof worden gemeten. Een luchtreiniger in huis beperkt de schadelijke effecten van de luchtverontreinigingen door deze effectief uit de lucht te verwijderen.

Luchtreiniger met ionisator, plasmacluster ionen of filters

Diverse typen luchtreinigers werken met verschillende zuiveringstechnieken. Sommige luchtreinigers zijn uitgerust met een sterke ionisator waarmee negatieve ionen in de ruimte worden gebracht. Deze negatieve ionen gaan verbindingen aan met de deeltjes die de luchtverontreiniging veroorzaken. Deze schadelijke verontreinigingen worden op deze wijze door de ionisator onschadelijk gemaakt. De gebonden deeltjes slaan neer of worden opgevangen met behulp van filters of een collector in de luchtreiniger. Hoe krachtiger de ionisator, hoe sterker het reinigende effect van de lucht.

Sharp Plasmacluster luchtreinigers

Met name Sharp luchtreinigers maken gebruik van Plasmacluster technologie. Met deze plasmacluster technieken worden vuildeeltjes ook gebonden met behulp van ionen die door de luchtreiniger in de lucht worden gebracht. Een Sharp Plasmacluster luchtreiniger is tevens voorzien van diverse filters waardoor een uitermate sterke luchtreiniging verkregen wordt. De Sharp luchtreiniger is doorgaans voorzien van een geurfilter en een hepa-filter, eventueel aangevuld met met een bevochtigingsfilter. Deze laatste filter is aanwezig indien de Sharp luchtreiniger voorzien is van een bevochtigingsfunctie. De bevochtigingsfunctie maakt de Sharp luchtreiniger nog beter in staat om vuildeeltjes uit de lucht te zuiveren.

Deze complete filterwerking van plasmacluster luchtreinigers zorgt voor een zeer effectieve verwijdering van fijnstof, pollen, bacteriën, virussen, huisstofmijten en schimmels. Vooral allergiepatiënten hebben veel profijt bij een goede luchtreiniger. Allergenen zoals stuifmeelpollen, huisstofmijt en schimmelsporen worden zorgvuldig uit huis verwijderd.

Een Philips luchtreiniger is een zogenaamde HEPA-filter luchtreiniger. De Philips luchtreiniger meet continu de luchtkwaliteit in de ruimte en stemt hierop de intensiteit van luchtzuivering af. Philips luchtreinigers zijn uitgerust met een elektrostatisch filter en een gasfilter.

Schone lucht door luchtreiniging

Een luchtreiniger dient dus niet alleen als een luxe geurvreter, maar draagt wezenlijk bij aan het verkrijgen van gezonde, schone lucht. Hierdoor worden luchtwegklachten sterk verminderd. Naast stank verwijdert een luchtreiniger vooral de schadelijke deeltjes uit de lucht die met het blote oog niet te zien zijn. Met name fijnstof in de lucht is bijna niet waarneembaar, maar is vaak wel in hoge, schadelijke concentraties aanwezig.

Luchtreiniger kopen via internet: informatie, advies, vergelijken

U ziet, voldoende keuze uit hoogkwalitatieve luchtreinigers. Op onze website vindt u alle kenmerken van de diverse luchtreinigers uitvoerig, maar overzichtelijk beschreven. In één oogopslag ziet u welke luchtreiniger het meest geschikt is voor uw situatie. AirSain staat garant voor snelle levering van uw luchtreinigers van Daikin, DeLonghi, Sanyo, Sharp, Blueair, Winix, Philips, Boneco, Coway, Meaco, Stylies, Gree, Venta en ionisatoren van Airbutler en Lightair. Vraag gerust vrijblijvend advies bij het maken van uw keuze zodat u vele jaren plezier heeft van gezonde, schone lucht in huis!

Meer lezen over luchtreinigers?

Uw ideale luchtreiniger vindt u bij AirSain!

Diverse merken luchtreinigers direct uit voorraad leverbaar

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen