Home Nieuws Luchtreinigers Sharp met hepafilters en ionisatie
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Luchtreinigers Sharp met hepafilters en ionisatie

AIRSAIN VOOR UW HEPA FILTER LUCHTREINIGER!

Plasmacluster luchtreinigers en luchtbevochtigers houden lucht gezond

Schone lucht wordt steeds zeldzamer. Steeds meer mensen kampen met astma of allergieën als hooikoorts en de hoeveelheden fijnstof in onze omgeving gaan de hoogte in. Bovendien maakt de verbeterde isolatie in combinatie met een gebrekkige ventilatie in nieuwbouwwoningen deze symptomen enkel nog erger. Gelukkig heeft Sharp de oplossing: De nieuwe Sharp Plasmacluster luchtreinigers en luchtbevochtigers zuiveren de lucht, waardoor vieze geuren en schadelijke stoffen verdwijnen.

Sharp Plasmacluster luchtreinigers

Een Plasmacluster luchtreiniger van Sharp zuigt lucht aan en reinigt deze dankzij het viervoudige filtersysteem. Dit systeem is opgebouwd uit een voorfilter, voor de opvang van grotere (stof)deeltjes, een koolstoffilter dat de ongewenste geurtjes absorbeert en een antimicrobacteriële filter en HEPA-filter, in één fysieke filter samengevoegd. Deze filter vangst 99,97% op van alle (fijn)stofdeeltjes, pollen, bacteriën, virussen, huisstofmijt en schimmels met een afmeting tot 0,3 micrometer.

Luchtreiniging door ionen!

De luchtreinigers sturen extra waterstof- en zuurstofionen de ruimte in. Deze beschadigen de celwand van de micro-organismen waardoor deze onschadelijk worden. De dode huisstofmijt bijvoorbeeld, wordt dus wel nog gewoon ingeademd maar zal na blootstelling aan de Plasmacluster ionen geen allergische of astmatische reactie meer kunnen veroorzaken. Het is wetenschappelijk bewezen dat deze Plasmacluster ionen kunnen afrekenen met 23 soorten bacteriën, schimmels, virussen en allergenen, waaronder de huisstofmijt, het (vogel)griepvirus en het poliovirus. Ook vieze geurtjes als die van sigaretten of gebakken vis worden uit het interieur verwijderd.

Luchtzuiverende werking van ionen

De ionen gaan bovendien grondig te werk, ze zuiveren ook de stilstaande lucht achter de kast of onder de bank en dringen binnen tot de kern van de gordijnen, vloerbedekking of beddengoed. Bovendien zorgen deze ionen voor een verfrissend en verkoelend effect in de ruimte, de frisheid van de natuur wordt als het ware naar binnen gebracht.

Sharp luchtreiniger met luchtbevochtiging

De Plasmacluster luchtreinigers modellen Sharp KC-840EW, Sharp KC-850EW en Sharp KC-860E, worden behalve als luchtreinigers, ook als volwaardige luchtbevochtigers gebruikt. De ingebouwde vochtsensoren zorgen voor een aangename luchtvochtigheid tussen 55 en 65% dat volledig automatisch gebeurt.

Automatische luchtreiniging met sensoren

De Plasmacluster luchtreinigers zij voorzien van ingebouwde rook-, stof-, temperatuur- en vochtsensoren. Hiermee worden de aanmaak van de Plasmacluster ionen en de snelheid van de ventilator aangepast. De gevoeligheid van de sensoren zijn in te stellen op drie standen. Er is ook een speciaal rook- of pollenprogramma beschikbaar.

Luchtreiniger Sharp voor slaapkamer

De Sharp Plasmacluster luchtreinigers zijn vrijwel geruisloos, wat ze ideaal maakt voor gebruik in de slaapkamer. Bovendien kan het display uitgeschakeld worden zodat het toestel volledig onopgemerkt zijn werk kan doen.

Energiebesparende Sharp luchtreinigers

Net als bij alle andere Sharp-producten zet Sharp sterk in op het energiebesparende aspect. De Plasmacluster luchtreingers verbruiken op hun laagste stand slechts 3,7 tot 5,5 Watt / uur.

Sharp Plasmacluster Ionisatoren

Naast de luchtreinigers heeft Sharp ook enkele ionisatoren in het assortiment. Deze toestellen gaan in grote mate Plasmacluster ionen produceren. Hierdoor krijgt de ruimte een aangename frisheid en wordt de lucht zeer grondig gereinigd. Naast de consumentenmodellen die in de huis- of slaapkamer geplaatst kunnen worden, heeft Sharp ook kleinere modellen die in de auto of op het bureau gebruikt kunnen worden. Ten slotte is er een model voor professioneel gebruik beschikbaar, om bijvoorbeeld ook op kantoor in een aangenaam klimaat te vertoeven.

Meer lezen over Sharp luchtreinigers?

Uw Sharp luchtreiniger en Sharp filters vindt u bij AirSain!

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen