Home Luchtkwaliteit Luchtvervuiling Luchtreinigers voor een gezond binnenklimaat
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Luchtreinigers voor een gezond binnenklimaat

Luchtreiniging voor een gezond binnenmilieu

Frisse lucht door ventilatie

Lucht in een ruimte moet regelmatig worden vervangen. Zeker als een ruimte vervuilde lucht of verontreinigde lucht bevat, moet zo snel mogelijk zuivere lucht worden ingebracht. Het vervangen van lucht kan zowel mechanisch als op natuurlijke wijze gebeuren.

Luchtzuivering voor gezonde lucht

Luchtzuivering is een belangrijke kwestie in het dagelijkse leven. Het is noodzakelijk voor een gezond binnenklimaat in ruimten waar mensen en/of dieren verblijven. Wanneer vocht, koolzuurgas of overige luchtvervuiling in een ruimte of in uw woning aanwezig is, is het noodzakelijk deze vervuiling af te voeren en verse lucht aan te voeren. Luchtvervuiling bestaat vaak uit: schimmelsporen, stof, chemische stoffen, tabaksrook, geurstoffen. U ziet, diverse soorten luchtverontreinigingen zijn mogelijk aanwezig.

Hoeveelheid luchtzuivering afhankelijk van vervuiling

De hoeveelheid lucht dat ververst moet worden hangt af van de productie van vocht, CO2 (koolstofdioxide) en de hoeveelheid vervuiling. Maar ook het aantal mensen dat zich in de ruimte bevindt is van invloed op de benodigde luchtverversing. Hierdoor gelden voor ziekenhuizen, scholen, kantoren en woningen verschillende normen.

Lucht zuiveren heeft niet alleen voordelen voor uw gezondheid, maar bespaart u ook energie. Ook de verhoging van comfort zal toenemen.

Meer lezen over een luchtzuiveraar?

AirSain voor een riant assortiment luchtreinigers en ionisatoren

Uw expert in luchtreiniging!

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen