Home Nieuws Meaco Stille Ventilatoren Quiet Mark Award Winnaars
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Meaco Stille Ventilatoren Quiet Mark Award Winnaars

Stille ventilatoren van Meaco

Waarom is het fijn om een stille ventilator te kopen? Het voorjaar wordt steeds warmer en opnieuw is een hete zomer in aantocht. Dit betekent veel warmte in huis, bijvoorbeeld in de slaapkamer. Te warme omstandigheden in de slaapkamer kan zorgen voor een onrustige nachtrust. In een warme slaapkamer val je minder snel in slaap en wordt je regelmatig wakker met een klam lichaam. Meaco ventilatoren zijn perfect voor gebruik in slaapkamers. De stille ventilatoren zijn zodanig ontworpen dat ze weinig geluid produceren. Omdat ze voorzien zijn van een DC-motor is het geluidsniveau bijzonder laag. Zo laag zelfs dat ze de prestigieuze prijs 'Quiet Mark Award' hebben gekregen voor producten met een laag geluidsniveau.

Prijswinnende stille ventilatoren, vier modellen

Ondanks de warmte genieten van een heerlijke nachtrust en van een aangenaam briesje in de woonkamer of op kantoor? Genieten zonder hinder van motorlawaai van een té enthousiaste ventilator. Een stille ventilator van Meaco brengt subtiel verkoeling omdat hij uitgerust is met maar liefst 12 ventilatorstanden. De vele instelmogelijkheden samen met de robuuste constructie en de DC-motor maakt de stille werking mogelijk. Geen sterk zoemende motor of hinderlijke bijgeluiden, niet voor niets een overtuigende winnaar! Veel mensen storen zich aan een ventilator - bijvoorbeeld in de slaapkamer - vanwege het geluid. Meaco ventilatoren bieden voor deze mensen dé oplossing.

Meaco biedt keuze uit vier modellen stille ventilatoren, allemaal winnaars van de 'Quiet Mark Award'. Dit zijn de modellen:

Liever geen airco, maar toch genieten van verkoeling? Met een Meaco ventilator zorg je in elke gewenste ruimte voor comfortabele omstandigheden. Bij AirSain koop je de stille Meaco ventilatoren voor slaapkamers, kinderkamers, woonkamers en kantoren! Indien gewenst helpen wij je bij het maken van een keuze, onze experts staan voor je klaar met vrijblijvend advies. Meaco: stil, flexibel en stijlvol ventileren!

Meer lezen over klimaatbeheersing in huis en kantoor?

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen