Home Luchtkwaliteit Huis Ventilatoren Verfrissers Insectenvangers voor frisse lucht
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Ventilatoren Verfrissers Insectenvangers voor frisse lucht

Apparatuur voor frisse lucht

Apparaten voor een aangenaam binnenklimaat

Frisse lucht in huis. Frisse lucht in kantoren. Frisse lucht in bedrijven. Een aangenaam binnenklimaat is in elke ruimte onmisbaar. Gezonde lucht, zonder stank, overlast van insecten en onaangename geuren is eenvoudig haalbaar. Airsain heeft een uitgebreid assortiment apparaten voor het waarborgen van aangename binnenlucht waarbij hygiëne hoog in het vaandel staat

Voorkom overlast van insecten met een goede insectenvanger

Last van insecten? Bij AirSain vindt u ideale insectenverdelger voor gebruik in huis en op de werkplek. Professionele insectenverdelgers zijn verkrijgbaar voor gebruik in onder andere industrie, openbare gebouwen, instellingen en horeca zoals restaurant, café of eethuis.

Luchtverfrissers voor toilet, kleedruimte, badruimte

Met een luchtverfrisser blijft frisse lucht in elke ruimte gegarandeerd. AirSain levert luchtverfrissers voor (openbare) toiletten, kleedruimten en badruimten. Daarnaast bieden wij oplossingen voor stankverwijdering bij brandschade en waterschade.

Ventilatoren voor frisse lucht en verkoeling

Voor het verkrijgen van een koele luchtstroom in een vertrek kunt u kiezen uit een aantal fraaie ventilatoren van Stadler Form en Appliance. Een mooie design ventilator staat in elk huis of kantoor! Zowel ventilatoren voor plaatsing op de vloer als tafelmodel ventilatoren zijn verkrijgbaar.

Elektrische kachels voor bijverwarming van een koude ruimte

Ondanks het gebruik van centrale verwarming last van een koude kamer tijdens de wintermaanden? Mobiele bijverwarming biedt de extra warmte die een vertrek behaaglijk maakt. De elektrische kachels verwarmen in no-time de lucht in een ruimte. De kachels zijn eenvoudig verplaatsbaar en beslaan weinig plaats in een kamer.

Apparaten voor goede binnenlucht eenvoudig online kopen

AirSain is dé specialist voor aangename, gezonde lucht. Bezoek onze AirSain website en laat u verrassen door de vele mogelijkheden voor het verkrijgen van schone lucht en een gezond binnenklimaat.

Meer lezen over luchtkwaliteit?

Een ruime keuze oplossingen voor schone frisse lucht vindt u bij AirSain!

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen