Home Luchtkwaliteit Huis Vliegen in huis
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Vliegen in huis

AirSain voor uw vliegenlamp!

Vliegen in huis veroorzaken overlast

Last van vliegen in huis en niet weten wat te doen om de vliegenplaag te stoppen? Er zijn verschillende manieren om de vliegen te bestrijden. Beter nog is het voorkomen dat de vliegen binnendringen in huis.

Maatregelen tegen vliegen in huis

Wie last heeft van vliegen in huis kan eenvoudig enkele maatregelen treffen. Vliegen worden aangetrokken door afval en etensresten, dus etensresten direct weggooien in een afgesloten emmer is een belangrijk punt. Afvalbakken op tijd leeghalen en overrijp fruit weggooien voorkomt dat huisvliegen en fruitvliegjes in huis overlast veroorzaken. Het aanrecht en tafels goed schoonhouden is ook verstandig.

Vliegen vertoeven ook graag in de directe omgeving van vee en huisdieren. Op het platteland komen vliegen af op de mest van het vee. Wie huisdieren heeft, moet zorgen dat uitwerpselen niet lang in de nabijheid van de woning blijven liggen. Het plaatsen van horren voor deuren en ramen voorkomt het binnendringen van de vervelende vliegen.

Vliegen in huis effectief bestrijden

Ondanks deze maatregelen toch nog last van vliegen in huis? Bedenk dan dat u de vliegen op verschillende wijzen kunt bestrijden. Met middelen als vliegenspray en vliegenvangers kunt u de jacht op de vliegen inzetten. In hoeverre de vliegenoverlast daarmee afneemt is maar de vraag. Een vliegenvanger is evenmin een fraai voorwerp in huis. Een kleeflint vol met dode vliegen, niet echt netjes!

Voor het bestrijden van vliegen in huis kunt u gebruik maken van een elektrische vliegenvanger, een zogenaamde vliegenlamp. Vroeger hingen deze vliegenlampen alleen in uw slagerij op de hoek, maar tegenwoordig zijn er stijlvolle modellen op de markt die ook in een woning of restaurant te plaatsen zijn. Een kleine elektrische vliegenvanger werkt al zeer effectief. De vliegen in huis worden op een onopvallende wijze bestreden.

De Flypod vliegenlamp is een kleine design insectenvanger met een hoge vangcapaciteit. Een ideale vanger voor het bestrijden van vliegen in huis. Liever een ander model vliegenlamp in huis? Bekijk dan het volledige assortiment design vliegenlampen.

Meer lezen over vliegen bestrijden?

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen