Home Nieuws Goedkope vliegenvangers of beter een vliegenlamp
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Goedkope vliegenvangers of beter een vliegenlamp

AIRSAIN VOOR UW ELEKTRISCHE VLIEGENVANGER!

Klassieke vliegenvangers of een vliegenlamp?

U kent hem wel, de klassieke plakstrip als vliegenvanger. Het is een goedkope vliegenvanger, maar zeker geen lust voor het oog. Het blijft een luguber aanzicht, een vliegenlint vol met dode vliegen. Maar wat zijn de alternatieven? De hele dag vliegen vangen met een vliegenmepper? Gewoon de beestjes negeren? De beste oplossing bij vliegenoverlast blijft het plaatsen van een vliegenlamp.

Voordelen van vliegenlampen

Een vliegenlamp is niet de goedkoopste vliegenvanger, maar het is wel een oplossing voor de lange termijn. In tegenstelling tot de goedkope vliegenlinten vangt een vliegenlamp de vliegen discreet. In goede vliegenlampen zijn resten van de vliegen niet zichtbaar. Laatste jaren wordt ook meer aandacht geschonken aan het ontwerp van elektrische vliegenvangers. Vroeger zag een vliegenlamp er nog wel eens uit als een afzichtelijk apparaat, maar tegenwoordig is de vormgeving veel geraffineerder. Moderne vliegenlampen zijn gemaakt van RVS en duurzame kunststoffen. Er wordt veel aandacht besteed aan het ontwerp zodat de vliegenlampen in elk interieur passen. Andere voordelen van vliegenlampen ten opzichte van goedkope vliegenvangers zijn:

  • Hygiënisch vliegen vangen
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Discrete werking
  • Keuze uit vele modellen
  • Efficiënt vliegen vangen
  • Diverse modellen vliegenlampen zijn ook voor professionele toepassingen geschikt

Een vliegenlamp kopen

Wanneer u overweegt een vliegenlamp te kopen, moet u nagaan welk type elektrische vliegenvanger uw voorkeur heeft. Een vliegenlamp met hoogspanningsrooster of een vliegenlamp met lijmplaten. Beide modellen trekken de vliegen met behulp van UV-licht aan, maar het vangmechanisme verschilt. Een vliegenlamp met hoogspanningsrooster doodt de vliegen op een elektrisch grid terwijl een vliegenlamp met lijmplaten / kleefplaten de vliegen vangt op kleeffolie. In horecagelegenheden en keukens werkt men met kleeffolie vliegenlampen omdat deze modellen het meest hygiënisch vliegen vangen. In tegenstelling tot bij de goedkope vliegenlinten zijn restanten van vliegen in dit type vliegenlamp niet direct zichtbaar.

Welke vliegenlampen zijn er zoal? Ontdek het ruime assortiment Insect-O-Cutor vliegenlampen en Brandenburg vliegenlampen van AirSain. Voor advies neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Meer lezen over ongedierte in het binnenmilieu?

AirSain voor een riant assortiment vliegenlampen!

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen