Home Luchtkwaliteit Luchtvervuiling LifeAir Ionflow luchtreiniger Schone lucht door ionisatie
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

LifeAir Ionflow luchtreiniger Schone lucht door ionisatie

AIRSAIN VOOR UW LIFE-AIR IONFLOW IONISATOR LUCHTREINIGER!

LifeAir, de nieuwe naam voor LightAir!

LifeAir Ionflow ionisator, een bijzondere luchtreiniger

Een LifeAir Ionflow luchtreiniger is een ionisator voor schone lucht in huis en kantoor. Het is een ware revolutie op het gebied van luchtreiniging. Deze fraaie luchtreiniger geeft krachtige luchtzuivering zonder gebruik te maken van filters. Bovendien is de Ionflow luchtreiniger zeer energiezuinig en heeft een geruisloze werking omdat een interne ventilator overbodig is. Hoge kwaliteit luchtzuivering middels hoogwaardige technologie, dat is waar LifeAir Ionflow voor staat. De ozon-vrije luchtreiniger combineert effectiviteit en design. De LifeAir luchtreinigers verschillen van traditionele luchtreinigers door de krachtige luchtzuivering van de kleinste luchtverontreinigingen en het unieke design. Schone lucht én stijl in één!

LifeAir Ionflow ionisatie geschikt voor vloer, tafel, plafond

Een LifeAir Ionflow ionisator is een sieraad in huis of kantoor. Diverse modellen LifeAir Ionflow ionisatoren zijn verkrijgbaar. Daar waar het ene model beter geschikt is voor plaatsing op de vloer, is het andere model ideaal voor plaatsing op een tafel of bureau. Zelfs voor montage aan plafonds is een Ionflow luchtreiniger beschikbaar.

Luchtreiniging met stijl! Dankzij krachtige ionisatie reinigt een Ionflow luchtreiniger in no-time de lucht in een vertrek. Ionflow luchtreinigers zijn zeer geschikt voor het verkrijgen van schone lucht in woningen, kantoren, hotels, restaurants, scholen, winkels, wachtruimten, praktijkruimten, behandelkamers en vergaderruimten. Ook industriële bedrijven maken veelvuldig gebruik van de Ionflow ionisatoren voor het behouden van frisse lucht in een productieruimte of opslagruimte.

Een LifeAir Ionflow ionisator verwijdert fijnstof en ultra fijn stof

Onafhankelijke onderzoeken hebben aangetoond dat Ionflow luchtreinigers de kleinste luchtverontreinigingen (zelfs kleiner dan 0,1 micrometer) zeer effectief uit de lucht verwijderen. Dit zogenaamde fijn stof en de ultra fijne stofdeeltjes worden onophoudelijk uit een ruimte verwijderd zodat de lucht schoon blijft. De LifeAir Ionflow luchtreinigers / ionisatoren maken immers geen gebruik van filters die capaciteit verliezen bij vervuiling. De vuildeeltjes worden door de luchtreiniger aangetrokken met een elektrisch geladen aluminium collector.

Krachtige ionisatie van lucht

Veel mensen profiteren van een schoon binnenklimaat dat verkregen wordt met een Ionflow luchtreiniger. Vooral mensen met allergie, astma en andere luchtwegaandoeningen hebben baat bij krachtige luchtreiniging. Bovendien voegen LifeAir Ionflow luchtreinigers een groot aantal negatieve ionen toe aan het binnenklimaat. Dit kan men zien als een verrijking van de binnenlucht. Het toevoegen van een grote hoeveelheid negatieve ionen aan de lucht draagt bij aan de afname van gezondheidsklachten als vermoeidheid, hoofdpijn en concentratieproblemen. Kortom LifeAir Ionflow luchtreinigers bieden tal van voordelen: krachtige luchtzuivering zonder gebruik van ozon, een prachtig ontwerp, gebruiksvriendelijk, de fluisterstille werking én het lage energieverbruik. Bovendien zijn de onderhoudskosten zeer laag vanwege het ontbreken van luchtfilters die men tijdig dient te vervangen.

LifeAir Ionflow ionisator, de werking

Een LifeAir Ionflow luchtreiniger is in feite een zeer krachtige ionisator. In het bovendeel van de luchtreiniger worden maar liefst 30 miljard negatieve ionen per seconde gegenereerd. Deze enorme hoeveelheid negatieve ionen verspreiden zich door de ruimte waar de Ionflow luchtreiniger staat opgesteld. Zwevende luchtverontreinigingen zoals pollen, stof, uitwerpselen van de huisstofmijt, fijn stof, ultra fijn stof, roetdeeltjes, schimmels en bacteriën hebben een positieve lading. De negatieve ionen worden door deze verontreinigingen in de lucht aangetrokken. Tijdens 'botsingen' tussen de vuildeeltjes en de negatieve ionen 'hechten' de ionen zich aan de buitenzijde van de vuildeeltjes. Hierdoor krijgen de deeltjes uiteindelijk een negatieve lading en raken verzwaard. De verontreinigingen blijven niet langer in de lucht zweven. De 'verzwaarde' vuildeeltjes met een negatieve lading worden door de luchtreiniger aangetrokken met de aluminium collector. Deze collector is tenslotte positief geladen. De positief geladen collector trekt uit het gehele vertrek de vuildeeltjes met de verkregen negatieve lading aan. Als de vuildeeltjes aan de collector gebonden zijn, komen de deeltjes niet opnieuw vrij in de lucht. De luchtverontreinigingen zijn definitief uit de lucht verwijderd. Tijdens het wassen van de collector worden de verontreinigingen weggespoeld.

Tijdens ionisatie vormen grotere stofdeeltjes in de lucht clusters met elkaar. Door de clustervorming kunnen de deeltjes niet langer zweven. De verzwaarde vuildeeltjes vallen op de grond en worden tijdens een reguliere schoonmaakbeurt eenvoudig verwijderd.

LifeAir Ionflow ionisator voor schone lucht; welk type ionisator is geschikt?

LifeAir heeft verschillende modellen Ionflow luchtreinigers zoals Ionflow Evolution, Ionflow Evolution Gold, Ionflow Solution, Ionflow Signature en ionflow 50 Sky. Voor meer informatie over de diverse luchtreinigers van LifeAir zie:

LifeAir Ionflow Evolution luchtreiniger

Luchtreiniger / Ionisator LifeAir Ionflow Evolution

LifeAir Ionflow Evolution Gold luchtreiniger

Luchtreiniger / Ionisator LifeAir Ionflow Evolution Gold

LifeAir Ionflow Solution luchtreiniger

Luchtreiniger / Ionisator LifeAir Ionflow Solution

LifeAir Ionflow Signature luchtreiniger

Luchtreiniger / Ionisator LifeAir Ionflow Signature

LifeAir Ionflow Style luchtreiniger

Luchtreiniger / Ionisator LifeAir Ionflow Style

Voor een overzicht van LifeAir Ionflow luchtreinigers zie LIFE-AIR IONFLOW IONISATIE. Een LifeAir luchtreiniger kunt u eenvoudig online kopen bij AirSain. Snelle levering uit voorraad!

Dit zijn de modellen die ook vóór 2015 beschikbaar waren:

  • LightAir Ionflow 50 Style
  • Lightair Ionflow 50 Surface
  • Lightair Ionflow 50 Sky

Meer lezen over luchtreinigers en schone lucht?

Uw LifeAir Ionflow luchtreiniger vindt u bij AirSain!

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen