20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen
Home Huis Luchtkwaliteitverbeteringen voor binnen
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Luchtkwaliteitverbeteringen voor binnen

Luchtkwaliteit verbeteren start bij AirSain!

Binnenluchtkwaliteit verbeteren

Als het even kan willen we niet alleen buiten maar zeker ook binnen gezonde, schone lucht inademen. Op de luchtkwaliteit buiten heeft u wellicht weinig invloed, maar binnen is dat een ander verhaal. Daar waar buiten de luchtkwaliteit sterk beïnvloedt wordt door verkeer, landbouw, industrie en het jaargetijde - denk aan pollen in de zomer en schrale lucht in de winter - kan binnen de luchtkwaliteit prima verbeterd worden. Om binnen een goede luchtkwaliteit te krijgen moet eerst duidelijk zijn waar de problemen liggen. Is het te droog, te vochtig, of zijn er misschien te veel verontreinigingen in de lucht aanwezig? Luchtkwaliteitmetingen geven duidelijkheid! Met een eenvoudige meter bent u al in staat om het luchtkwaliteitprobleem te herkennen.

Luchtkwaliteitproblemen

Niet elke binnenruimte vertoont hetzelfde luchtkwaliteitprobleem. De luchtkwaliteit binnen is sterk afhankelijk van de bouwkundige staat, de aanwezigheid van voorzieningen en van de gebruiksfunctie van een binnenruimte. Zo zal de luchtvochtigheid in een badkamer met slechte ventilatie regelmatig erg hoog zijn, en zal de lucht in een drukbezette kantoorruimte - tevens met printers en kopieermachines - dikwijls vervuild zijn.

In woningen heeft men het meest te maken met luchtvervuiling, met vochtproblemen of juist met problemen door droge lucht. Dit geldt ook voor kantoren, maar daar heeft men vaker last van droge lucht als van té vochtige lucht. De mate van luchtvervuiling in een kantoor kan ernstige vormen aannemen.

In klaslokalen en overblijfruimten in scholen - en andere drukbezochte binnenruimten - kan makkelijk een tekort aan schone, verse lucht optreden. De goede luchtkwaliteit komt in gevaar wanneer niet op tijd geventileerd wordt.

In binnenzwembaden, magazijnen en in industriële ruimten groeien schimmels volop indien de luchtvochtigheid te hoog is. De luchtkwaliteitverbeteringen zijn op deze plaatsen dan ook vooral gebaseerd op vochtbeheersing.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van specifieke problemen met de luchtkwaliteit in het binnenklimaat. Op tal van plaatsen kunnen deze problemen zich in meer of mindere mate voordoen.

Maatwerk verbeteringen

Omdat elke binnenruimte een eigen atmosfeer heeft, is maatwerk vereist om de broodnodige verbeteringen tot stand te brengen. Voor zowel particulieren als bedrijven is AirSain hét aanspreekpunt op het gebied van luchtkwaliteit in het binnenklimaat. Laat u verrassen door het ruime assortiment apparaten voor een betere luchtkwaliteit. Indien u vragen heeft neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag bij het oplossen van uw specifiek luchtkwaliteitprobleem.

Meer lezen over binnenluchtkwaliteit?

AirSain voor gezonde lucht!

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

AirSain voor gezonde lucht

AirSain biedt oplossingen voor een breed scala aan problemen op het gebied van binnenluchtkwaliteit.
“Snel bestellen en zeer snel geleverd!”
Irma
“Telefonisch zeer goed advies gekregen. Dank!”
Peter
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies