Home Nieuws Mitsubishi luchtdroger Een zeer complete ontvochtiger
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Mitsubishi luchtdroger Een zeer complete ontvochtiger

AIRSAIN VOOR UW LUCHTONTVOCHTIGER!

Luchtdroger van Mitsubishi zeer succesvol

Mitsubishi heeft met de MJ E16VX een zeer complete luchtdroger op de markt gebracht. De ontvochtiger wordt voornamelijk in woningen en in licht commerciële ruimten toegepast. Toch bezit hij diverse eigenschappen die we doorgaans alleen bij professionele luchtdrogers zien. De prijs/kwaliteit verhouding van deze droger is dan ook uitstekend, grootse prestaties voor een aantrekkelijke prijs. De luchtdroger biedt de mogelijkheid om ook bij lage temperaturen te ontvochtigen, dit is een belangrijk voordeel ten opzichte van andere luchtdrogers in dezelfde prijsklasse. De aanwezigheid van luchtreiniging maakt de luchtdroger bijzonder compleet.

Het hele jaar door gebruiksplezier van de Mitsubishi ontvochtiger

Luchtdroger Mitsubishi MJ E16VX is zeer geschikt voor het drogen van slecht geventileerde ruimtes en voor ruimtes waar ventilatie helemaal niet mogelijk is. De luchtdroger meet regelmatig automatisch de luchtvochtigheid en schakelt zichzelf in mocht dat nodig zijn. De kamer waar de ontvochtiger geplaatst is blijft hierdoor schimmelvrij wat bijdraagt aan een gezond binnenklimaat.

Omdat de luchtdroger uitgerust is met een fotokatalytisch filter voor luchtreiniging worden tijdens luchtontvochtiging eveneens ongewenste verontreinigingen uit de lucht verwijderd. De droger verwijdert pollen, stof en nare geuren uit het binnenklimaat. Het Hot Gas ontdooisysteem van de luchtdroger houdt de binnenzijde van het apparaat vrij van ijs waardoor de werking ook bij een lage temperatuur gegarandeerd is. Waar sommige andere luchtdrogers problemen hebben met ontvochtigen beneden 7°C, werkt de MJ E16VX moeiteloos door.

Deze combinatie van eigenschappen maakt de luchtdroger gedurende elk seizoen van het jaar zeer functioneel. Luchtontvochtiging, luchtreiniging, automatisch ontvochtigen, de luchtdroger staat zijn mannetje! Door het constant meten van de omgevingstemperatuur en het daarop aanpassen van de mate van luchtdroging, bestrijdt de MJ E16VX het hele jaar door vochtproblemen in huis of op kantoor.

Overige eigenschappen

Naast bovengenoemde eigenschappen bezit de Mitsubishi luchtdroger nog een aantal belangrijke kenmerken. Zo heeft het toestel een stille werking en een laag energieverbruik, de voordelen hiervan zijn iedereen duidelijk. De luchtontvochtiger heeft een slanke vormgeving en is uitgerust met een verstelbare luchtuitlaat. Deze twee eigenschappen maken dat de luchtdroger eenvoudig tegen een muur te plaatsen is, zelfs in een ruimte met een nauwe doorgang. De verstelbare luchtuitlaat draagt ook bij aan het sneller drogen van wasgoed en een natte garderobe bij gure weersomstandigheden.

In plaats van regelmatig legen van het waterreservoir kan gekozen worden voor automatisch verwijderen van condenswater. De luchtdroger is voorzien van een aansluiting waarmee hij direct op een waterafvoer in huis kan worden aangesloten. Deze voorziening maakt automatische luchtontvochtiging helemaal compleet.

Wereldmerk luchtdroger voldoet ruimschoots aan verwachtingen

De multifunctionele MJ E16VX is van Japanse makelij, rijkelijk voorzien van functies en biedt extra mogelijkheden ten opzichte van de meeste andere luchtdrogers in zijn klasse. De Mitsubishi ontvochtiger komt volledig tot zijn recht in een woonkamer, slaapkamer, badkamer, kelder, kantoorruimte, garage, boot, camper of (sta-)caravan, maar ook in een museum of kleine winkelruimte. Mitsubishi MJ E16VX verwijdert tot 16 liter vocht per dag en het werkbereik is 1° tot 35°C.

Mitsubishi biedt met deze droger wereldwijd huishoudens een oplossing voor hardnekkige vochtproblemen in huis. De extra functies zorgen voor een uitstekende functionaliteit en veel gebruiksgemak. Neem voor extra informatie over luchtontvochtiging vrijblijvend contact met ons op, voor het bestellen van deze luchtdroger zie: Mitsubishi MJ E16VX

Meer lezen over luchtdrogers?

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen