20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen
Home Vochtprobleem Ontvochtigingsinstallatie Ruime keuze Advies
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Ontvochtigingsinstallatie Ruime keuze Advies

AIRSAIN VOOR UW INDUSTRIËLE ONTVOCHTIGERS EN ZWEMBADONTVOCHTIGERS!

Ontvochtigingsinstallaties

Vaste ontvochtigingsinstallaties

AirSain is specialist in luchtontvochtiging! Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van luchtdroging en het zeer brede aanbod ontvochtigingsinstallaties zijn wij de aangewezen gesprekspartner zodra vochtproblemen de kop opsteken. Wij leveren vaste en mobiele ontvochtigers voor legio toepassingen. Onze krachtige vaste ontvochtigingsinstallaties van de merken Fral, Ecor, Klimaluft en Klimaluft Industrie zijn geschikt voor luchtontvochtiging in zwembaden, magazijnen, loodsen, kelders, productieruimten, kassen, distrubutiecentra, spuiterijen, scheepswerven, en in diverse infrastructuurprojecten. De installaties voorkomen op deze plaatsen corrosie, condens en schimmel, of gaan er vroegtijdige veroudering van verse producten tegen.

Alle ontvochtigingssystemen zijn snel leverbaar. De mobiele ontvochtigers zijn stekkerklaar, en voor gebruik van de vaste ontvochtigers zijn slechts enkele eenvoudige installatiewerkzaamheden vereist. Technische installatiebedrijven zijn gespecialiseerd in het installeren van uitgebreide luchtbehandelingssystemen, zo ook van deze stand-alone luchtdrogers. De vaste luchtdrogers zijn geschikt voor montage tegen een wand of aan het plafond. De vaste luchtontvochtigers van Ecor, Fral en Klimaluft kunnen probleemloos deel uitmaken van grote luchtbehandeling projecten. Liever zelf luchtontvochtiging laten installeren? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden van de verschillende modellen.

Mobiele ontvochtigingsinstallaties

De mobiele luchtontvochtigers zijn stekkerklaar en draagbaar (en/of voorzien van zwenkwielen). Een mobiel ontvochtigingssysteem is daarom zeer flexibel inzetbaar. We maken onderscheid tussen de verschillende verplaatsbare ontvochtigers, namelijk de types die geschikt zijn voor professioneel (industrieel) gebruik, voor semi-professioneel gebruik, en de ontvochtigers die voornamelijk voor huishoudelijk gebruik dienen. De verschillen tussen de systemen moeten gezocht worden in de ontvochtigingscapaciteit en in de materiaalkeuze van de fabrikant. Wij leveren mobiele condensatiedrogers van merken als Delonghi, Ecor, Gree, Fral, Meaco en Stadler Form. Voor het verwijderen van bouwvocht en het drogen van waterschade leveren wij bouwdrogers van merken als Dryfast, Ecor, Fral en Meaco. Voor het verlagen van de luchtvochtigheid in zwembaden leveren wij zwembadontvochtigers van de merken Ecor, Fral en Klimaluft. Voor vochtbeheersing in de industrie leveren wij industriële ontvochtigers van de merken Fral en Klimaluft. Tenslotte leveren wij speciaal voor ontvochtiging bij lage temperaturen mobiele adsorptiedrogers van de merken Delonghi, Meaco, Toyotomi en Trotec.

Maatwerk ontvochtiging

Bij kleine en bij grote projecten kan exact de benodigde ontvochtigingscapaciteit worden verkregen omdat voor elke afzonderlijke ruimte het meest geschikte ontvochtigingssysteem wordt gezocht. AirSain beschikt over een grote verscheidenheid aan ontvochtigers zodat altijd een passende oplossing kan worden geleverd.

Meer lezen over ontvochtiging?

AirSain voor kwalitatieve luchtontvochtiging!

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

AirSain voor gezonde lucht

AirSain biedt oplossingen voor een breed scala aan problemen op het gebied van binnenluchtkwaliteit.
“Telefonisch zeer goed advies gekregen. Dank!”
Peter
“Prachtig product en perfecte service!”
Dennis
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies