Home Luchtkwaliteit Vochtprobleem Ontvochtigen in bedrijf of zwembad met luchtdrogers
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Ontvochtigen in bedrijf of zwembad met luchtdrogers

AIRSAIN VOOR ZWEMBADONTVOCHTIGERS, INDUSTRIE ONTVOCHTIGERS EN BOUWDROGERS

Ontvochtiging

Ontvochtigen in bedrijven

Voor industrieel ontvochtigen vindt u bij AirSain een ruim assortiment mobiele luchtontvochtigers én vaste ontvochtigers. Voor grootschalige toepassingen zijn ontvochtigers met een grote capaciteit vereist. Ontvochtigen in een bedrijfsmatige omgeving vraagt tevens om duurzame en robuuste luchtdrogers. Krachtig ontvochtigen en geschikt voor langdurig onafgebroken drogen! Fral luchtontvochtigers en bouwdrogers zijn speciaal geschikt voor zware droogklussen. Ideaal voor het ontvochtigen tijdens productieprocessen, bij opslag en bij bouwwerkzaamheden. De ontvochtigingscapaciteit van Fral ontvochtigers varieërt van 20 liter per dag tot maar liefst 980 liter per dag. Succesvol ontvochtigen start met de juiste informatie en deskundig advies. AirSain beschikt over jarenlange ervaring in ontvochtiging!

Een koelcel ontvochtigen

Ook voor ontvochtiging bij lage temperaturen heeft AirSain een ruime keuze ontvochtigers. Diverse luchtontvochtigers kunnen geleverd worden met een heet-gas module zodat ontvochtiging bij lage temperaturen mogelijk is. Bederf van producten door vocht bij gekoelde opslag? Beschadiging van materialen door condens en inwerking van vocht? Ook voor het ontvochtigen van koelcellen en andere ruimten met een lage temperatuur heeft AirSain dé ideale luchtdroger!

Een zwembadruimte ontvochtigen

Corrosie, houtrot, schimmels, condens. Een zwembadruimte wordt intensief aan vocht blootgesteld. De hoge luchtvochtigheid veroorzaakt vochtproblemen in het gebouw. Aantasting van wanden en plafonds, beschadiging van machines en leidingen, houtrot door condensvorming. Voor het behouden van een duurzame zwembadruimte is effectief ontvochtigen een must. Door grondig te ontvochtigen blijven onderhoudskosten binnen de perken. Bel vrijblijvend met AirSain voor advies op maat.

Voor het volledige assortiment mobiele Fral luchtontvochtigers zie: verplaatsbare ontvochtigers.

Voor ontvochtigen met bouwdrogers zie: Mobiele bouwdrogers.

Ontvochtigen in een grote ruimte? Vaste luchtdrogers van Fral zijn onder andere geschikt voor ontvochtiging in productieruimten, magazijnen, koelcellen en zwembaden. Zie: vaste ontvochtigers en zwembadontvochtigers.

Bel voor advies op maat vrijblijvend met een deskundige medewerker van AirSain: 0497 - 512164 (NL) of 011-515389 (BE).

Voor extra informatie over ontvochtigen zie:

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen