Home Luchtreinigers Alle luchtreinigers Blueair HealthProtect 7340i - Luchtreiniger

Blueair HealthProtect 7340i - Luchtreiniger

Blueairs meest geavanceerde luchtreiniger ooit, de HealthProtect, is de enige luchtreiniger die 24/7 bescherming biedt tegen virussen en bacteriën. De HealthProtect 7340i reinigt geruisloos en met minimaal energieverbruik de lucht in huis. De HEPASilent Ultra-filtertechnologie combineert elektrostatische en mechanische filtratie, doodt 99% van de ziektekiemen en verwijdert stof, pollen, huidschilfers, schimmels, VOS (vluchtige organische stoffen) rook en geuren.

Blueairs meest geavanceerde luchtreiniger ooit, de HealthProtect, is de enige luchtreiniger die 24/7 bescherming biedt tegen virussen en bacteriën. De HealthProtect 7340i reinigt geruisloos en met minimaal energieverbruik de lucht in huis. De HEPASilent Ultra-filtertechnologie combineert elektrostatische en mechanische filtratie, doodt 99% van de ziektekiemen en verwijdert stof, pollen, huidschilfers, schimmels, VOS (vluchtige organische stoffen) rook en geuren.

Nu 349,- Van 429,-
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

  • 28 m2 reinigen
  • Luchtreinigingstechniek: Filters

Productbeschrijving: Blueair HealthProtect 7340i - Luchtreiniger

Zelfs in stand-by modus zal de GermShield technologie proactief uw kamer scannen en wordt de luchtreiniger automatisch geactiveerd wanneer de omstandigheden optimaal zijn voor kiemgroei.

Makkelijk te verwijderen reinigbare voorfilters vangen veel vuil en stof op voordat het de hoofdfilters kan bereiken. In tegenstelling tot andere luchtreinigers die alleen schone lucht naar een klein deel van de kamer blazen, circuleert de Healthprotect 7340i d.m.v. SpiralAir snel 100% schone lucht naar elke hoek van de kamer.

GermShield
Zelfs wanneer uw apparaat in stand-by modus staat, zal GermShield™ proactief je kamer bewaken en activeert automatisch de luchtreiniger wanneer de omstandigheden ideaal zijn voor bacteriegroei. Hoog efficiënt geladen plasma doodt bestaande virussen en bacteriën in de filters. Een zachte luchtstroom droogt de filters uit waardoor nieuwe bacteriegroei voorkomen wordt.

Fluister stil
De HealthProtect 7340i maakt gebruik van HEPASilent Ultra-filtratietechnologie om zijn krachtige prestaties te leveren - stiller dan een fluistering. HEPASilent Ultra produceerd 10% minder geluid dan traditionele HEPA-filtratie. Stiller dan gefluister (24 dB) op de laagste stand en dan een normaal gesprek (46,5 dB) op de hoogste stand.

HEPASilent Ultra-technologie
De HEPASilent Ultra filters genereren meer schone lucht, met minder lawaai en energie. Deze technologie, combineert elektrostatische en mechanische filtratie om zo 99% van virussen en bacteriën te doden en ook stof, pollen, huidschilfers en schimmels te verwijderen. De elektrostatisch geladen deeltjes blijven efficiënt aan de filters plakken. De actieve koolstof, geïntegreerd in de filters, absorbeert alle geuren en gassen. HEPASilent Ultra levert geruisloos 50% meer schone lucht, verbruikt 55% minder energie en heeft 10% minder geluid dan traditionele echte HEPA-filtratie.

SpiralAir
De uitgangen langs de gehele unit zijn uniek ontworpen om een unieke 360 ° luchtstroom te leveren, om zo snel schone lucht naar elke hoek van de kamer te laten circuleren zonder dat dit onprettig of koud aanvoelt.

SmartFilter
Met de SmartFilter Ultra ben je verzekerd van schone lucht in uw huis voor maximaal 1 jaar.
Vanwege het boekachtige ontwerp van de SmartFilter Ultra, zal bij het verwijderen van het vuile filter deze eenvoudig sluiten als een boek, zo worden alle stof en ziektekiemen opgesloten en kun je het filter veilig wegwerpen.

Melding vervanging filter via app
Een slimme RFID-chip die in elk filter is geplaatst, volgt het daadwerkelijke filtergebruik en stuurt alle gegevens naar de luchtreiniger en naar uw telefoon - zodat u er zeker van kunt zijn dat u altijd verzekerd bent van een optimaal presterende filter voor de beste verwijdering van kiemen, deeltjes en gas. Meldt tevens via de gebruikersinterface en Blueair app wanneer het tijd is voor een filterwissel.

Blueair-app
in de Blueair app kun je alles volgen. Je krijgt een overzicht van de voortgang van de luchtreiniging en de geschatte tijd totdat de lucht in de kamer schoon is, dit alles dankzij het unieke Blueair-algoritme dat meerdere parameters in constant bijhoudt. De app zal ook aangeven wanneer de GermShield modus is actief is geweest.
De speciale filterpagina in de app geeft altijd de levensduur van het filter weer. Het zal je ook begeleiden bij het bestellen van een nieuw filter en het vervangen ervan. Je krijgt gepersonaliseerde wekelijkse rapporten, waarbij de belangrijkste luchtkwaliteitsindexen en -grafieken op één plaats worden samengebracht. Deze informatie kan heel geruststellend zijn als je je zorgen maakt over de gezondheid van jezelf of je huisgenoten.

Stembediening
Je kunt ook met de luchtreiniger praten via Amazon Alexa; Slimme luidsprekers van Tmall Genie of Google Home. Dit is, naast de handmatige bediening en via de Blueair app, een derde handige bediening mogelijkheid.

Display van HealthProtect 7340i
-Standaard LCD scherm met numerieke aanduiding geeft snelle updates over deeltjes- en gasniveaus en geeft een waarschuwing wanneer het filter vervangen dient te worden.

Op het display:
- Bedrukte touch knoppen (Aan/Uit-Auto Mode- Ventilatorsnelheid-Germshield-Wifi)
- Een intuïtieve 5-kleuren indicatorbalk geeft snelle updates over deeltjes- en gasniveaus (deeltjes links- gassen rechts)
-Een numeriek display kwantificeert de niveaus voor PM1, PM2.5 en PM10 deeltjes.
- Filterwaarschuwing

Kenmerken van de Blueair HealthProtect 7340i:
- Geschikt voor ruimtes van 28 m2 (4,8 luchtwisselingen per uur)
of 67 m2 (2 luchtwisselingen per uur)
- CADR: rook 335m³/h (200 cfm)
- CADR: stof 335 m³/h (200 cfm)
- CADR: pollen 335 m³/h (200 cfm)
- Geschikt voor kleine tot middelgrote woonruimtes als woon-en slaapkamers
- Standaard LCD scherm met numerieke aanduiding geeft snelle updates over deeltjes- en gasniveaus en geeft een waarschuwing wanneer het filter vervangen dient te worden.
- Eenknopsbediening voor drie ventilator snelheden en automodus
- Nachtmodus (licht wordt automatisch gedimd)
- Deeltjes lasersensor meet de luchtkwaliteit, aangeven middels een multi-kleuren LED-indicator
- VOC sensor (meet gassen)
- Temperatuur en luchtvochtigheids sensor
- Unieke Blueair HEPASilent Ultra-filtertechnologie, Smart deeltjes en koolstoffilter, 1 filter meegeleverd
- Smart filter vervangings timer
- Voorfilters van RVS, positief geladen, eenvoudig te reinigen
- Wifi connected, spraakbediening mogelijk via Blueair app, Amazon Alexa, Tmall Genie en Google Home
- Energiezuinig (7W - 39W)
- Erg stil in gebruik (24 - 46,5 dB)
- Indicator voor filtervervanging (tot 12 maanden)
- Gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden
- Door derden getest, AHAM en Energy Star
- Afmeting 61 x 27 x 27 cm
- Gewicht 9,5 kg
- 2 jaar garantie

Specificaties: Blueair HealthProtect 7340i - Luchtreiniger

Werking
Functies Luchtreiniger
Het aantal m2 is gebaseerd op een plafondhoogte van 2,5 meter.
Luchtreiniger geschikt voor 28 m2 reinigen
Luchtbehandeling 335 m3 per uur
Luchtreinigingstechniek Filters
Eigenschappen
Minimaal geluidsniveau 23 dB
Geluidsniveau 46.5 dB
Plaatsing Vloermodel
Behuizing materiaal Kunststof
Sensoren ● Stof
● Geur/gas
● Vocht
Energie
Energieverbruik (minimaal) 7 Watt
Energieverbruik (maximaal) 39 Watt
Stroomvoorziening Netstroom
Fysieke eigenschappen
Breedte 27 cm
Diepte 27 cm
Hoogte 61 cm
Gewicht 9.5 kg

Onderdelen & accessoires voor: Blueair HealthProtect 7340i - Luchtreiniger

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-