Industriële airconditioners

Sorteer op:

Industriële, verplaatsbare airconditioners met een capaciteit tot 24,3 KW voor gebruik in fabrieken, bedrijfsruimten, loodsen, productieruimten, opslagplaatsen, hotels, terminals, stationshallen, sportzalen, zwembaden, sportscholen. Snel koelen op elke plaats waar dat nodig is. Met verplaatsbare industrie airconditioners bespaart u op de aanleg van een vast airconditioning systeem, de airco's zijn direct naar de te koelen plaats te rijden.


Lees meer

Verrijdbare airconditioners en spot airco's

Spot airconditioners, mobiele airco's met waterkoeling en luchtkoelers voor het koelen van grote ruimtes. Industriële airconditioning hoeft niet duur of ingewikkeld te zijn. Met onze mobiele airco oplossingen blijft de temperatuur aangenaam, ook in industriële ruimtes waar veel warmte vrijkomt.

De verrijdbare airconditioners en spot airconditioners verbeteren de omstandigheden voor werknemers, ze voorkomen storingen door te hoog oplopende temperaturen, ze houden het binnenklimaat simpelweg aangenaam. Al onze industriële airco's zijn direct inzetbaar, dus ook ideaal voor airconditioning bij evenementen en calamiteiten.

Veelzijdige airconditioning

Onze industriële mobiele airconditioners worden ingezet voor spot cooling in industriële bedrijven en voor koeling in grote kantoorruimtes, datacenters, werkplaatsen, sportzalen en andere grote binnenruimtes. Wij bieden mobiele split airco units en compacte airconditioners mét en zonder verwarmingsfunctie.