Home Luchtkwaliteit Huis Boneco luchtwasser kopen Boneco airwashers
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Boneco luchtwasser kopen Boneco airwashers

Uw Luchtwasser Airwasher vindt u bij AirSain!

Boneco luchtwasser kopen, overzicht van modellen

Boneco luchtwassers zijn populaire luchtbevochtigers, mede dankzij de luchtzuiverende werking. Een luchtwasser van Boneco 'wast' de lucht zoals een regenbui dit doet. Een luchtwasser bevat een groot aantal schijven voorzien van reliëf voor oppervlaktevergroting. Dit schijvenpakket zorgt voor optimale bevochtiging van de lucht. Droge lucht wordt in no-time van vocht voorzien zodat de luchtvochtigheid stijgt naar een gezond niveau. Boneco luchtwassers zuiveren tevens de lucht effectief van verontreinigingen zoals stof, pollen en bepaalde geuren.

Hygiënisch bevochtigen met een Boneco luchtwasser

Het water in het reservoir van een Boneco luchtwasser wordt kiemvrij gehouden door gebruik te maken van een Boneco Ionic Silver Stick (ISS). Dit staafje geeft in zeer lage doseringen zilver-ionen af aan het water in het reservoir. Bacteriën en schimmels hebben hierdoor geen kans om te groeien. Door gebruik te maken van een Ionic Silver Stick wordt de luchtvochtigheid in een binnenruimte op verantwoorde wijze verhoogd. Ionic Silver Sticks van Boneco zorgen een jaar lang voor bacterievrije luchtbevochtiging. Daarna dient de stick in de luchtbevochtiger te worden vervangen.

Op maat bevochtigen, diverse standen bevochtiging

Boneco luchtwassers verbruiken zeer weinig energie. Met behulp van een standenschakelaar is de capaciteit van luchtbevochtiging en luchtzuivering te regelen. Een krachtige werking bij afwezigheid en een fluisterstille werking indien u in de ruimte aanwezig bent behoort tot de mogelijkheden. Met name voor gebruik in de slaapkamer is fluisterstille bevochtiging zeer aangenaam.

Volgende modellen luchtwassers behoren tot het Boneco-assortiment:

  • Luchtwasser Boneco 2055 voor effectieve bevochtiging en luchtreiniging in ruimtes tot 50 m2. Overbevochtiging is met Boneco 2055 niet mogelijk vanwege het natuurlijke verdampingsproces waarmee deze bevochtiger het vocht in de lucht verspreid. Boneco 2055 heeft een afneembaar waterreservoir waardoor het bijvullen eenvoudig is. Boneco 2055 is ideaal voor gebruik in huis en kantoor. Voor een optimaal rustgevend effect kan via de geurdispensor optioneel een aangename geurstof aan het water worden toegevoegd.

  • Luchtwasser Boneco 2055E is de digitale versie van Boneco 2055. Deze airwasher van Boneco is voorzien van een programmeerbare hygrostaat. De luchtvochtigheid kan ingesteld worden tussen 30% en 70%. Boneco 2055E schakelt automatisch uit als de voorraadtank leeg is. Op het heldere display is zowel de actuele luchtvochtigheid als de ingestelde luchtvochtigheid af te lezen. Boneco 2055 en Boneco 2055E bevochtigen en zuiveren de lucht zeer effectief mede dankzij voor-ionisatie van de lucht.

  • Luchtwasser AirOSwiss/ Boneco 1355N is net als de luchtbevochtigers Boneco 2055 en Boneco 2055E geschikt voor het bevochtigen en reinigen van de lucht in ruimten tot 50 m2. Ook deze Boneco airwasher verhoogt de luchtvochtigheid op natuurlijke wijze. Droge lucht behoort snel tot het verleden dankzij het grote schijvenpakket in deze bevochtiger. Boneco 1355N heeft een eigenzinnig ontwerp en bezit een afneembare watertank.

  • Luchtwasser Boneco W2255 is de nieuwste luchtwasser van Boneco. De praktische rechthoekige vormgeving maakt airwasher Boneco W2255 geschikt voor plaatsing in elk hoekje van de kamer. Boneco W2255 is evenals Boneco 2055 een ideale luchtbevochtiger voor gebruik in huis en kantoor.

Boneco luchtwassers zijn eenvoudig te onderhouden. Slechts periodiek dient een luchtwasser te worden gereinigd. Een Boneco Ionic Silver Stick (ISS) houdt het water in de voorraadtank vrij van bacteriën. Boneco airwashers behoren tot de meest populaire bevochtigingssystemen mede dankzij de grote capaciteit voor bevochtiging en luchtreiniging, de makkelijke bediening en de lage onderhoudskosten.

Op zoek naar een ultrasone luchtbevochtiger van Boneco, zie: Boneco ultrasoon luchtbevochtigers

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen