Home Luchtreinigers Alle luchtreinigers Eeese Vigga - Luchtreiniger

Eeese Vigga - Luchtreiniger

De Eeese Vigga 3-in-1 WiFi luchtreiniger is een krachtige luchtreiniger met een werkbereik tot 50 m². De Eeese luchtreiniger Vigga is uitgerust met een efficiënte HEPA H13-filter die zelfs de meest microscopisch kleine deeltjes in de lucht vangt. De Eeese Vigga luchtreiniger heeft ook een geïntegreerde lasersensor die de luchtkwaliteit in de ruimte bewaakt en de kwaliteit op het Vigga-LED-display laat zien.

De Eeese Vigga 3-in-1 WiFi luchtreiniger is een krachtige luchtreiniger met een werkbereik tot 50 m². De Eeese luchtreiniger Vigga is uitgerust met een efficiënte HEPA H13-filter die zelfs de meest microscopisch kleine deeltjes in de lucht vangt. De Eeese Vigga luchtreiniger heeft ook een geïntegreerde lasersensor die de luchtkwaliteit in de ruimte bewaakt en de kwaliteit op het Vigga-LED-display laat zien.

239,-
 • Levering uit voorraad
 • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd
 • Geen verzendkosten
 • Inclusief BTW
 • Inclusief AirSain Support
  Ook na uw aankoop kunt u terugvallen op de experts van AirSain:
  - Extra aandachtspunten rondom veilig en betrouwbaar gebruik.
  - Persoonlijke uitleg over optimaal gebruik, via de telefoon of bij ons Adviescentrum.
  - Ondersteuning van onze eigen Technische dienst.

Combinatie aanbiedingen

Lees meer
Combiprijs 24,90 Van 36,90
Persoonlijk advies? Mail of bel ons op 0497-512164
 • 50 m2 reinigen
 • Luchtreinigingstechniek: Filters
 • Hepa H13 filter, Voorfilter, Koolstoffilter
 • Compatibel met app

Productbeschrijving: Eeese Vigga - Luchtreiniger

3-in 1 Luchtreiniger

De Eeese Vigga 3-in 1 luchtreiniger is een effectieve luchtreiniger, met een werkoppervlakte tot 50 m². De Eeese Vigga luchtreiniger is optimaal voor mensen die lijden aan stof- of pollenallergie, astma of andere ziekten die schone en gezuiverde lucht vereisen. De luchtreiniger is ook optimaal voor degenen die huisdieren hebben, omdat deze vaak haartjes en kleine deeltjes achterlaten die een negatieve invloed hebben op het binnenklimaat.

Deze innovatieve luchtreiniger heeft wifi en kan worden bediend via Google Assistant.

De Eeese luchtreiniger Vigga is uitgerust met een effectieve HEPA H13-filter die zelfs de meest microscopisch kleine deeltjes in de lucht vangt. De luchtreiniger heeft ook een geïntegreerde lasersensor die voortdurend de luchtkwaliteit in de ruimte bewaakt en u de kwaliteit toont op het LED-display.

Mobiele luchtreiniger met geïntegreerde ergonomische handgreep

Laat u niet misleiden door de stijlvolle buitenkant van deze luchtreiniger. Dit is een luchtreiniger met veel mogelijkheden en van hoge kwaliteit. De luchtreiniger werkt in een werkgebied tot 50 m². De Eeese Vigga luchtreiniger is handig te gebruiken in de woonkamer, op kantoor, in de woonkeuken of op andere plaatsen waar de lucht schoon gehouden moet worden. De Vigga-luchtreiniger weegt bijna vijf kilo en heeft een geïntegreerd handvat. De Eeese Vigga is dus gemakkelijk mee te nemen van de ene kamer naar de andere. Flexibel gebruik met timerfunctie De apparatuur in deze luchtreiniger is van topkwaliteit. U kunt bijvoorbeeld de ingebouwde timerfunctie van 2, 4 en 8 uur gebruiken, waardoor u zelf kunt kiezen wanneer u de lucht wilt reinigen. De luchtreiniger heeft ook een gebruiksvriendelijk geïntegreerd display met kinderslot dat gebruikt kan worden om ervoor te zorgen dat kinderen de instellingen niet kunnen wijzigen.

Lichtindicator

De Eeese Vigga kan de kwaliteit van de lucht laten zien met op kleur afgestemde verlichting. Afhankelijk van de luchtkwaliteit verandert de gedimde verlichting van kleur. U hoeft dus niet naar het LED-display te gaan om te zien of de luchtkwaliteit optimaal is geworden. Bovendien kunnen de lampen van Vigga worden gebruikt als sfeerverlichting voor een gezellige hoek in de kamer. Deze luchtreiniger heeft ook een ingebouwde nachtfunctie, die hem geschikt maakt voor in de slaapkamer 's nachts.

Luchtreiniger met hoge CADR waarde

CADR is een kwaliteitslabel en een afkorting voor "Clean Air Delivery Rate". Hoe hoger de CADR waarde, hoe effectiever de luchtreiniger is om ongewenste deeltjes zoals pollen, stof en rook uit de lucht in een afgesloten ruimte te verwijderen. De Eeese Vigga luchtreiniger heeft een hoge luchtzuiveringscapaciteit met een hoge CADR-waarde van 400 m³/h. Hoge H13-filterkwaliteit Luchtreinigers worden geleverd met filters van verschillende kwaliteiten. De Vigga is uitgerust met een praktische 3-in-1 filter met een voorfilter die de HEPA-filter zelf beschermt, een actieve koolstoffilter die luchtgeuren absorbeert en een HEPA-filter in de bijzonder hoge H13-kwaliteit wat overeenkomt met een medische kwaliteit. De hoge H13-filterkwaliteit wordt meestal gebruikt in bijvoorbeeld de farmaceutische industrie, omdat HEPA H13 de kleinste deeltjes in de lucht aanzienlijk efficiënter opvangt dan HEPA filters van een lagere kwaliteit.

WiFi - bedien de Eeese Vigga luchtreiniger met uw telefoon

Deze luchtreiniger is voorzien van wifi, waardoor u het apparaat overal via de mobiele telefoon kunt bedienen. Hij is slim, flexibel en innovatief. De luchtreiniger is ook compatibel met Google Assistant. Vigga - een kwaliteitsproduct van Eeese Vigga maakt deel uit van de populaire serie van Eeese. Alle producten in deze serie zijn gemaakt met als doel de perfecte synergie te creëren tussen gedegen kennis van het Europese klimaat en milieu, stijlvol en gestroomlijnd Scandinavisch design en de nieuwste technologie.

De speciale talenten van Vigga

 • HEPA-filter H13
 • Wifi - compatibel met Google Assistant
 • Drie snelheidsinstellingen
 • Nachtfunctie
 • Minimaliseert ongemakken van allergenen, pollen en haren van huisdieren
 • Drie timerinstellingen (2 uur, 4 uur en 8 uur)
 • Indicator voor het vervangen van de filter Ingebouwde lasersensor die duidelijk de huidige luchtkwaliteit van de ruimte toont
 • Mogelijkheid om de luchtkwaliteit in kleuren weer te geven

Standaard meegeleverde accessoires: Eeese Vigga - Luchtreiniger

 • 1 x Eeese Vigga HEPA H13-Filter

Specificaties: Eeese Vigga - Luchtreiniger

Werking
Functies Luchtreiniger
Het aantal m2 is gebaseerd op een plafondhoogte van 2,5 meter.
Luchtreiniger geschikt voor 50 m2 reinigen
Luchtbehandeling 400 m3 per uur
Luchtreinigingstechniek Filters
Type filter ● Hepa H13
● Koolstoffilter
● Voorfilter
Eigenschappen
Minimaal geluidsniveau 29 dB
Geluidsniveau 94 dB
Plaatsing Vloermodel
Behuizing materiaal Kunststof
Sensoren Stof
Keurmerk CE
Gebruik
Standen reiniging ● Automatisch
● Nachtstand
● 3
Timer
Display
Bediening vergrendelbaar
Bediening met smartphone / app
App/Assistent naam Smart Life - Smart Living, Google Assistant
Indicator voor filter vervangen
Luchtkwaliteitsindicator
Energie
Energieverbruik (maximaal) 50 Watt
Stroomvoorziening Netstroom
Fysieke eigenschappen
Breedte 27 cm
Diepte 30.3 cm
Hoogte 49.7 cm
Gewicht 4.6 kg
Algemeen
Garantie (jaren) 2

Handleidingen: Eeese Vigga - Luchtreiniger

Onderdelen & accessoires voor: Eeese Vigga - Luchtreiniger

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-