Home Luchtkwaliteit Huis Geurfilter FZ F30DFE voor Sharp FP-J30EU en KC F32EUW en FPF30EUH
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Geurfilter FZ F30DFE voor Sharp FP-J30EU en KC F32EUW en FPF30EUH

AIRSAIN VOOR UW SHARP FZ-F30DFE GEURFILTER!

Sharp FZ-F30DFE geurfilter voor luchtreinigers Sharp FP-J30EU, KC-F32EUW en FPF30EUH

Filter Sharp FZ-F30DFE is het geurfilter voor de luchtreinigers Sharp FP-J30EU, Sharp KC-F32EUW en Sharp FPF30EUH. Dit filter verwijdert vieze geuren en schadelijke stoffen zoals tabaksrook, uitlaatgassen en zweetlucht. Het geurfilter is afwasbaar waardoor het lang meegaat. Het koolstof geurfilter wordt in de Sharp luchtreinigers gecombineerd met een HEPA filter en een bevochtigingsfilter.

Naast het Sharp FZ-F30DFE geurfilter zijn ook de HEPA filters en de bevochtigingsfilters voor de luchtreinigers Sharp FZ-F30DFE, Sharp KC-F32EUW en FPF30EUH uit voorraad leverbaar:

Vervang het filter volgens instructies in de handleiding of zodra uw luchtreiniger dit middels indicatoren aangeeft. Als de luchtreiniger intensief gebruikt wordt, dat wil zeggen in een ruimte waar de lucht zeer vies is -bijvoorbeeld door roken, of in een stoffige omgeving-, verwissel filters dan vaker. Alleen dan behoudt de luchtreiniger zijn goede werking.

Sharp FZ-F30DFE filter vervangen

Sharp filters vervangen is eenvoudig. In de handleiding van uw Sharp luchtreiniger staat stap voor stap uitgelegd welke handelingen u moet verrichten. Een belangrijke tip: noteer de datum waarop u de vervangingsfilters in de luchtreiniger plaatst. U kunt dan altijd zelf nagaan wanneer de filters aan vervanging toe zijn.

Sharp FZ-F30DFE of andere filters bestellen? Bij AirSain zijn Sharp filters aantrekkelijk geprijsd en bovendien direct uit voorraad leverbaar. Neem contact op met AirSain indien u vragen heeft over het onderhoud van uw luchtreiniger. Wij staan voor u klaar met vrijblijvend advies.

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen