Home Elektrische Kachels Alle elektrische kachels Duraflame Infrarood Kachel Black

Duraflame Infrarood Kachel Infrarood Kachel Black

Infrarood kachels van Duraflame zijn veilig, energiezuinig en comfortabel. Dankzij nieuwe technologie heeft deze Transitieve Infrarood Verwarming niet alleen de capaciteit om een volledige kamer te verwarmen, maar is ook uitermate geschikt om als therapeutische verwarming te gebruiken.

Infrarood kachels van Duraflame zijn veilig, energiezuinig en comfortabel. Dankzij nieuwe technologie heeft deze Transitieve Infrarood Verwarming niet alleen de capaciteit om een volledige kamer te verwarmen, maar is ook uitermate geschikt om als therapeutische verwarming te gebruiken.

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

Productbeschrijving: Duraflame Infrarood Kachel Infrarood Kachel Black

Met deze infrarood kachel van Duraflame  kunt u zeer veilig, energiezuinig en comfortabel uw woonkamer, slaapkamer, praktijkruimte, zolder etc. verwarmen.

Het principe van verwarmen met infrarood is hetzelfde als verwarming door zonneschijn. De infrarood stralen van de zon verwarmen niet de lucht, maar objecten die de straling ontvangen. Dit is het best te ervaren op een koude en zonnige winterdag. Uw gezicht en kleren worden aangenaam warm in de zon, maar de lucht niet. Op deze manier ervaart u bijvoorbeeld een gevoelstemperatuur van 23 graden, terwijl er daadwerkelijk 20 graden gemeten wordt.
 
De infrarood kachel van Duraflame is veilig omdat er geen open vuur aan te pas komt. Dit type kachel heeft ook geen hete onderdelen waaraan iemand zich kan branden. De kachel is uitgerust met een interne veiligheidsschakelaar voor piekspanning. Deze schakelaar verbreekt de werking van de infrarood verwarmingsbuizen als de luchtstroom van en naar het toestel geblokkeerd is. De verwarmingselementen produceren geen rook of giftig koolmonoxide.  
 
Verwarmen met een infrarood kachel is aangenamer voor mens en dier. Infrarood verwarming droogt de lucht niet uit en verbrandt geen zuurstof. Bij een ideale luchtvochtigheid van 50% verwarmt de infrarood kachel zelfs de in de lucht aanwezige waterdeeltjes zodat de warmte overal en gelijkmatig in de ruimte doordringt.     
 
U bespaart 30 - 50% energiekosten wanneer u de infrarood kachel in ruimtes gebruikt waar u het meest verblijft. Uw standaard verwarmingssysteem kunt u dan flink lager afstellen. De bewoners van een gemiddeld huis verblijven 80% van de tijd in maar 20% van het huis. Ook ideaal als hoofdverwarming tijdens herfst en lente wanneer de temperatuur net iets te laag is.  
 
De infrarood technologie van Duraflame maakt gebruik van zes infrarood quartz lampen van industriële kwaliteit. Deze lampen, 250 Watt per stuk, verwarmen een tweetal veredeld koperen platen die de warmte weer afstaan aan de uitstromende lucht. Dit wordt Transitieve Infrarood Verwarming genoemd. De warme lucht wordt door een geruisarme ventilator in de ruimte verdeeld.  
 
De Duraflame Infrarood Kachel heeft een digitaal display en een digitaal instelbare thermostaat met timerfunctie en bezit tevens een afstandsbediening. De kachel is bovendien uitgerust met een uitwasbaar statisch luchtfilter.
 
De omkasting van de infraroodstraler is van meubelmakerskwaliteit dankzij de zwaluwstaartverbindingen en mooie afwerking. Uitgevoerd in massief Amerikaans eiken en MDF. Tevens is de infrarood kachel uitgerust met zwenkwieltjes. 

Infrarood kachels van Duraflame produceren pas écht gezonde en schone warmte, vergelijkbaar met een warme zonnige zomerdag!

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-