Van 28 november t/m 2 december zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen
Home Winix Zero Compact Luchtreiniger

Winix Zero Compact

: Luchtreiniger

De Winix Zero Compact is een luchtreiniger met een vier-traps filtratie systeem bestaande uit een 'All-in-one filter'.
Dit filter zorgt ervoor dat de ruimtelucht in de slaap- of woonkamer effectief en volledig wordt gereinigd en dit allemaal geheel automatisch. De Winix Zero Compact Luchtreiniger heeft een extra krachtige motor en is geschikt voor een ruimte tot 50 m² met een CADR-Waarde van 250 m³/h. 

De Winix Zero Compact is een luchtreiniger met een vier-traps filtratie systeem bestaande uit een 'All-in-one filter'.
Dit filter zorgt ervoor dat de ruimtelucht in de slaap- of woonkamer effectief en volledig wordt gereinigd en dit allemaal geheel automatisch. De Winix Zero Compact Luchtreiniger heeft een extra krachtige motor en is geschikt voor een ruimte tot 50 m² met een CADR-Waarde van 250 m³/h. 

129,-
  • Levering uit voorraad
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd
  • Geen verzendkosten
  • Inclusief BTW
Persoonlijk advies? Mail
  • Voorfilter, Koolstoffilter, Hepa filter

Productbeschrijving: Winix Zero Compact Luchtreiniger

Deze nieuwe moderne luchtreiniger Zero Compact van Winix verwijdert dankzij het HEPA-filter, 99.97% van alle bacteriën, virussen en allergenen uit de ruimtelucht. De Winix Zero Compact is getest en gecertificeerd door zowel ECARF als Allergy Uk op het verwijderen van allergenen zoals huisstofmijt, alle type pollen en schimmels.

Door middel van één gecombineerde vier-fase luchtfiltratie systeem is de Winix Zero Compact in staat om ruimtes van (fijn)stof (PM2,5), pollen, bacteriën, virussen, schimmels, allergenen, haren van bijvoorbeeld huisdieren en vluchtige organische stoffen (zoals ook kook dampen) te reinigen.

Het 'All-in' filter bestaat uit een voorfilter voor grove vervuilingen zoals bijvoorbeeld haar, een HEPA-filter voor de fijnere vervuilingen als fijnstof, een actief koolstoffilter voor vluchtige gassen en geuren en tenslotte de PlasmaWave Technologie van Winix zelf.

Automatische reiniging

Doormiddel van de automatische stand van de Winix Zero Compact is het toestel instaat zelf te bepalen in welke modus het toestel moet functioneren om de optimale schone lucht te behouden. Dit maakt de Zero Compact zeer gebruikersvriendelijk. De Winix Zero Compact is voorzien van een luchtkwaliteits-indicator op het display, deze zal ten alle tijden (wanneer het toestel werkzaam is) u voorzien van de actuele luchtkwaliteit in de ruimte wat u vervolgens instaat stelt om de machine juist in te stellen wanneer u de autmotische functie niet wil inzetten.

PlasmaWave Technologie:

Naast het All-in-one filter is de Zero Compact ook voorzien van de gepatenteerde PlasmaWave Technologie van Winix. Deze technologie ioniseert de lucht binnenshuis door middel van positieve en negatieve ionen. De technologie verwijdert op efficiente wijze bacteriën en virussen voor 99,6% in een uur. Verder heeft het als toegevoegde waarden dat het ook erg efficiënt is in de strijd tegen vluchtige stoffen, geuren, allergenen en micro-organismen.

Deze geteste en bewezen ozonvrije Plasma-Ionisatie technologie breek dus onaangename geuren af, bestrijdt vluchtige stoffen, allergenen en micro-organismen en heeft tevens een antistatische werking zodat ook de allerkleinste stofdeeltjes zullen "samen klonteren" en niet meer aan oppervlakten hechten waardoor zij niet alleen makkelijker te filteren zijn voor het toestel maar ook makkelijker op te zuigen zijn tijdens het schoonmaken. Een extra schone leefomgeving.

Gebruiksvriendelijk:

De Winix luchtreiniger Zero Compact is een luchtreiniger die u zowel handmatig als volautomatisch kunt bedienen. In de automatische stand past deze luchtreiniger zijn werking van de vier-fase luchtreiniging aan. Hierdoor heeft u zelf geen enkel omkijken naar de luchtreiniger of zijn gebruik. Het All-in-One filter van dee luchtreiniger hoeft u slechts eenmaal per jaar te vervangen en wij adviseren u om het All-in-One filter van deze luchtreiniger in ieder geval elke drie maanden even schoon te maken met behulp van een stofzuiger.

Stil & Veilig:

De Winix Zero Compact is een luchtreiniger die u ook in een fluisterstille slaapstand kan laten werken wanneer u gaat slapen. Hierdoor is deze luchtreiniger dus uitermate geschikt voor gebruik in uw slaapkamer en tevens voor in elke kinderkamer of baby kamer. De WinixPlasmaWave luchtreiniger technologie produceert geen schadelijke Ozon en is daardoor dus ook uitermate geschikt voor mensen met gevoelige luchtwegen en zowel voor baby’s als voor jonge kinderen.

Kenmerken:

  • Gebruiksvriendelijk met handmatige en automatische bediening
  • Energiezuinig en efficient
  • Stil en veilig
  • Lichtsensor voor automatische stille werking

Standaard meegeleverde accessoires: Winix Zero Compact Luchtreiniger

  • 1 x Winix Zero Compact Filter O

Algemene specificaties: Winix Zero Compact Luchtreiniger

Maximaal vermogen 55 W
Voltage 220 - 240 Volt / 1 Ph / 50Hz
Afmetingen H 370 x B 241 x D 241 mm
Gewicht 3,1 kg
Veiligheid CE
Garantie (jaren) 2

Technische specificaties: Winix Zero Compact Luchtreiniger

Ruimte (m²) 50 m2
Luchtbehandeling 250 m3 / uur
Luchtreiniger met HEPA filter (-s) (deeltjes)
Actief koolfilter (-s) (geuren)
Grofstoffilter / Voorfilter
Overige luchtreiniger filters PM 2.5 filter, PlasmaWave®
Geluidsniveau 26 - 54 dB(A)
Stofsensor
Geur / Gas sensor
CADR Ruimte 250 m2
Nachtmodus voor stil lucht reinigen
HEPA luchtreiniger

Onderdelen & accessoires voor: Winix Zero Compact Luchtreiniger

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 299,-

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

AirSain voor gezonde lucht

AirSain biedt oplossingen voor een breed scala aan problemen op het gebied van binnenluchtkwaliteit.
“Prachtig product en perfecte service!”
Dennis
“Telefonisch zeer goed advies gekregen. Dank!”
Peter
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Mail gerust!
info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies