Home Nieuws Luchtreinigers voor lucht zuiveren
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Luchtreinigers voor lucht zuiveren

Luchtzuivering

Luchtzuivering is belangrijk voor gezond wonen en gezond werken. Schone, frisse lucht is noodzakelijk voor het behouden van een gezond binnenklimaat in ruimten waar mensen en/of dieren verblijven. Overlast van geuren, sigarettenrook en allergenen zoals huisstofmijt en schimmels maken het leefmilieu uiterst oncomfortabel.

Lucht zuiveren in huis en kantoor

Vanwege de locatie van een woning of kantoor is een natuurlijke aanvoer van schone lucht niet altijd mogelijk. De ”schone” lucht bevat bijvoorbeeld hoge concentraties fijnstof en roetdeeltjes dat afkomstig is van het voorbijrazende verkeer. Een luchtzuiveraar in huis of op de werkplek is dan de meest geschikte oplossing. Diverse luchtreinigers verwijderen zeer effectief verontreinigingen zoals fijnstof, stof, roet, pollen, huidschilfers, bacteriën en virussen uit de lucht. Stank en andere nare luchtjes worden geneutraliseerd. Dit resulteert in schone, frisse lucht in huis. Huisstofmijt en pollen bestrijden is een must voor mensen met allergie en astma. Sigarettenrook, schimmels en allergenen van huisstofmijt kunt u eenvoudig verwijderen met goede luchtzuivering.

Verschillende typen luchtzuiveraars

Moderne luchtzuiveraars bestaan uit een uitgebreid filterpakket waardoor nagenoeg alle verontreinigingen uit de lucht worden gezuiverd. Elk type luchtfilter is speciaal ontwikkeld voor een optimale verwijdering van specifieke verontreinigingen in de lucht. Hierbij speelt de grootte van de deeltjes een belangrijke rol. Andere luchtfilters zijn weer speciaal ontwikkeld om stoffen aan zich te binden.

Bij AirSain vindt u de ideale luchtzuiveraar. Liever lucht zuiveren met een ionisator? Wij hebben ook een ruime keuze Ionisatoren voor u.

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen