Home Luchtkwaliteit Tabaksrook Rook luchtreiniger Blueair rook luchtreinigers
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Rook luchtreiniger Blueair rook luchtreinigers

AIRSAIN VOOR UW ROOK LUCHTREINIGER VAN BLUEAIR!

Blueair Smokestop luchtreinigers

Blueair rook luchtreinigers voor het verwijderen van tabaksrook en rooklucht

Frisse lucht in één of meerdere ruimten kan men verkrijgen door het inzetten van een Blueair Smokestop luchtreiniger, een luchtreiniger die rook en rooklucht verwijdert door middel van diverse technieken toe te passen. Blueair Smokestop luchtreinigers bezitten een zeer effectief filter tegen sigarettenrook, VOC's, chemische luchtjes en andere geuren. Een Blueair luchtreiniger verwijdert de fijnste verontreinigingen extra intensief door gebruik te maken van ionisatie naast de filtertechnieken. Het Actief kool / PM 2.5 HEPA Smokestop filter in een Blueair luchtreiniger verwijdert ook stof, fijnstof, huisstofmijt, allergenen van huisdieren, pollen en andere kleine deeltjes die in de lucht zweven. De Blueair luchtreinigers zijn door AHAM gecertificeerd en hebben het EnergyStar® label waardoor hoge prestaties en een laag energieverbruik worden gegarandeerd.

Sigarettenrook / tabaksrook verwijderen met filters en ionisatie

Een luchtreiniger is een zeer hoogwaardig technologisch apparaat. Denkt u bijvoorbeeld eens aan sigarettenrook. Sigarettenrook bevat rookstoffen die vrijkomen bij de verbranding van tabak. Deze rookstoffen worden niet alleen door de roker geïnhaleerd, maar ook andere mensen die zich in dezelfde ruimte bevinden ademen de rookstoffen in. Tabaksrook is een samenstelling van vele tientallen schadelijke stoffen. Een Blueair Smokestop luchtreiniger is in staat om het merendeel van deze schadelijke stoffen uit de ruimte te verwijderen door gebruik te maken van zeer goede filters en ionisatie. Naast het veroorzaken van stankoverlast is alom bekend dat sigarettenrook tot ernstige gezondheidsproblemen kan leiden.

Rooklucht in vloerbedekking, gordijnen, meubelen

Rook van sigaretten, sigaren en pijptabak is een zeer complexe samenstelling van diverse stoffen die een vieze geur veroorzaken. Deze geurstoffen bevinden zich niet alleen in de omgevingslucht, maar worden ook opgenomen door vloeren, wanden en meubilair in een ruimte. Gedurende een lange periode blijven deze materialen geurstoffen en andere schadelijke bestanddelen afgeven aan de lucht in een ruimte. Hierdoor blijft geuroverlast in een ruimte gedurende een lange periode bestaan nadat men in de ruimte heeft gerookt.

Blueair luchtreiniging: informatie, advies, service

Blueair luchtreinigers helpen uw woning of werkplek vrij houden van onaangename geuren. Voorkom stankoverlast, en zorg op eenvoudige wijze voor een frisse woon- en werkomgeving.

Voor meer informatie of bestellen van Blueair luchtreinigers zie: Blueair luchtreinigers.

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen