Home Luchtkwaliteit Huis Sanyo luchtreiniger voor Huis Ziekenhuis Bedrijf Kantoor
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Sanyo luchtreiniger voor Huis Ziekenhuis Bedrijf Kantoor

AIRSAIN VOOR UW LUCHTREINIGER!

Sanyo luchtzuiveraars

Sanyo Luchtreiniging, verschillende luchtreinigers

Sanyo heeft een tweetal luchtreinigers ontwikkeld zodat zowel een kleine ruimte als een grote ruimte snel van schone lucht kan worden voorzien. Naast luchtreiniging in een ziekenhuis of praktijkruimte van een behandelaar verzorgt een Sanyo viruswasher ook frisse lucht in huis, kantoor, kinderopvang, school, zorgcentrum en sportschool. Op deze plaatsen is besmetting door bacteriën en virussen extra groot door aanwezigheid van meerdere mensen in een relatief kleine ruimte. Het grondig zuiveren van de lucht heeft een positief effect op het binnenklimaat. Iedereen heeft immers baat bij schone lucht.

Sanyo ABC-VW24A luchtzuiveraar voor gebruik in huis en kantoor

Voor krachtige verwijdering van allergenen in huis is de luchtreiniger Sanyo ABC-VW24A uiterst geschikt. Stuifmeel, stof, pollen en andere allergenen worden door deze viruswasher nagenoeg geheel uit de lucht verwijderd. Deze krachtige luchtreiniger reinigt de lucht net als Sanyo VW-VF10BG (Luchtreiniger voor praktijk, ziekenhuis, bedrijf, kantoor) met behulp van een nevel van geëlektrolyseerd water en een filterpakket dat onder andere een hepa filter bevat. De mist van geëlktrolyseerde waterdeeltjes dringt zelfs diep door in gestoffeerde materialen in woonkamer en slaapkamer. Allergenen in vloerbedekking, tapijt, gordijnen, stoffen meubelen en beddengoed worden onschadelijk gemaakt.

Luchtreiniger tegen allergie en overgevoeligheid

Virus washer Sanyo ABC-VW24A biedt een krachtige oplossing voor huisstofmijtallergie en gevoeligheid voor stof. Allergenen in de lucht worden omsloten door een laagje water afkomstig van de luchtreiniger. De allergenen kunnen hierdoor geen irritatie meer veroorzaken in de luchtwegen. Met name hooikoortsklachten nemen hierdoor sterk af. Schone lucht in huis zorgt vooral voor verlichting bij hooikoortspatiënten. Door deze effectieve reiniging van de lucht komen mensen met allergie voor pollen thuis weer op adem.

Schone lucht in huis, minder allergie en verkoudheid

De Sanyo ABC-VW24A luchtzuiveraar is geschikt voor thuisgebruik. Ruimten tot 40 m2 worden vrijgemaakt van stofdeeltjes, pollen en andere soortgelijke verontreinigingen. Goede luchtreiniging vermindert gezondheidsklachten als hoofdpijn, vermoeidheid en concentratieproblemen. Deze Sanyo virus washer verwijdert bovendien zeer efficiënt allergenen, bacteriën, schimmels en virussen uit de lucht. De kans op verkoudheid of ander besmetting wordt kleiner door het verwijderen van ziek makende bacteriën uit de lucht. De elektrolytische waterdamp en het HEPA filter zijn bovendien in staat tot verwijdering van nagenoeg alle pollen, huidschilfers van huisdieren, uitwerpselen van huisstofmijten en schimmeldeeltjes uit de lucht. Geuren worden afgebroken en zorgen niet meer voor stankoverlast.

Intensieve luchtreiniging met 'Power Mode'

Snel schone lucht in huis met deze Sanyo ABC-VW24A luchtreiniger! Voor zeer intensieve luchtzuivering is deze luchtreiniger voorzien van een zogenaamde 'Power Mode'. Na het indrukken van de knop voor deze functie, produceert de virus washer gedurende 30 minuten de luchtzuiverende waterdamp op vol vermogen. Direct worden nagenoeg alle bacteriën en virussen in de lucht krachtig bestreden. Deze intensieve zuivering van de lucht is bijvoorbeeld ideaal als zich veel mensen in dezelfde ruimte bevinden.

Sanyo ABC-VW24A heeft zowel verticale als horizontale uitstroomopeningen voor de reinigende elektrolytische nevel. Op deze wijze wordt op alle plaatsen in huis grondige luchtreiniging verkregen. Zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen zoals achter en onder meubilair vindt intensieve reiniging plaats. De desinfecterende waterdamp bereikt elke plaats in huis.

Filters voor luchtreiniging in Sanyo ABC-VW24A

Het Sanyo filterset in deze ABC-VW24A bestaat uit 5 lagen van verschillende filtermaterialen. Het voorfilter zorgt voor verwijdering van grotere stofdeeltjes en pluisjes uit de lucht. Het allergiefilter verwijdert allergenen zoals bacteriën, uitwerpselen van huisstofmijt, en pollen uit de lucht. Kleine verontreinigingen in de lucht zoals fijn stof worden door het hepa-filter effectief verwijderd. Het koolstof geurfilter verfrist de ruimte door het opnemen van geuren. Onaangename geuren in huis kunnen met name afkomstig zijn van huisdieren, sigarettenrook en uitlaatgassen van verkeer in de omgeving van de woning. Deze geuren worden onschadelijk gemaakt door het ontgeurende koolstoffilter. Tenslotte bevat het filterpakket in deze Sanyo luchtreiniger een desinfectie filter. Dit filter is een anti-bacterieel filter dat zorgt voor verwijdering van bacteriën, schimmels en virussen uit de lucht. Dit zeer complete luchtfilter is verantwoordelijk voor het hoge niveau luchtreiniging van deze viruswasher.

Automatische luchtreiniging of handmatig?

Sanyo ABC-VW24A heeft een automatische werking, maar kan ook handmatig worden bediend. Met drie standen kan de luchtsnelheid geregeld worden. De luchtreiniger bezit sensoren voor de waarneming van geuren en stof. Een indicator voor de zuiverheid van de lucht geeft de actuele luchtkwaliteit in de ruimte aan. De gevoeligheid van de sensoren – en daarmee de gewenste luchtkwaliteit – kan worden ingesteld.

Luchtreinigers Sanyo eenvoudig kopen: advies en informatie

De luchtreinigers van Sanyo kunt u eenvoudig online kopen bij AirSain. Natuurlijk is het ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met AirSain. Heeft u vragen heeft over de mogelijkheden van luchtreiniging in uw ruimte? De medewerkers van AirSain geven u graag passend advies.

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen