Home Luchtkwaliteit Huis Venta hygienemiddel kopen Snelle levering
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Venta hygienemiddel kopen Snelle levering

AIRSAIN VOOR UW VENTA HYGIENEMIDDEL!

Venta hygiënemiddel en reinigingsmiddel

Optimale luchtbevochtiging met Venta hygiënemiddel

Venta hygiënemiddel draagt bij aan de kwaliteit van luchtbevochtiging en voegt tegelijk onderhoud uit aan de luchtbevochtiger. Voor het behouden van goede, hygiënische luchtreiniging en bevochtiging wordt dagelijks vers water gebruikt. Aan dit water wordt periodiek een kleine hoeveelheid Venta hygiënemiddel toegevoegd. Dit hygiënemiddel zorgt ervoor dat de schijven van de luchtbevochtiger optimaal van vocht worden voorzien. Venta Hygiënemiddel houdt de constante capaciteit voor luchtbevochtiging van een venta luchtreiniger in stand. Naast de directe invloed op de bevochtiging heeft het hygiënemiddel een tweede functie. Venta hygiënemiddel voorkomt overmatige kalkvorming in de luchtreiniger. De kalk die desondanks in een Venta luchtbevochtiger achterblijft kan eenvoudig worden weggespoeld.

Hygiënemiddel Venta voor makkelijk onderhoud luchtreinigers

Het Venta hygiënemiddel blijft tijdens bevochtiging in de luchtwasser achter. Het middel verdampt niet samen met het water dat zich in het waterreservoir bevindt. Wanneer het vocht verdampt is, hoeft enkel het reservoir opnieuw te worden gevuld met schoon leidingwater. Het achtergebleven hygiënemiddel verdeelt zich opnieuw in het water en wordt direct weer actief. Slechts éénmaal per 10 – 14 dagen dient een nieuwe scheut hygiënemiddel aan het water in de Venta luchtwasser te worden toegediend. Deze frequentie van vervanging loopt samen met de tijd dat de luchtwasser gespoeld moet worden. Tijdens deze lichte reiniging wordt het restant hygiënemiddel uit de luchtwasser gespoeld samen met neergeslagen verontreinigingen uit de lucht. Tijdens het vullen met leidingwater dient men weer een scheut hygiënemiddel toe te voegen.

Voor meer informatie of bestellen zie: Venta hygiënemiddel

Venta middelen voor optimale reiniging en hygiëne!

Venta Hygiënemiddel 500 ml (1 stuk)

Venta hygiënemiddel voorkomt de vorming van micro-organismen in het water van luchtbevochtigers. Het verlaagt de oppervlaktespanning waardoor het water sneller verdampt en zorgt voor het samenklonteren van kalk waardoor het nauwelijks op de onderdelen van de bevochtiger neerslaat.

Eens per 2 weken de aangegeven dosering aan het water toevoegen.

Meerstuksaanbieding
18,90
  • Levering uit voorraad
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd
  • Geen verzendkosten vanaf 20,-
  • Inclusief BTW
Persoonlijk advies? Mail of bel ons op 0497-512164

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen