Home Woordenboek b Bevochtiging
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Bevochtiging

Het kunstmatig verhogen van het vochtgehalte of luchtvochtigheid. In het binnenklimaat voorkomt u met luchtbevochtiging problemen door droge lucht. Voor bevochtiging kunt u gebruik maken van diverse typen luchtbevochtigers: ultrasoon bevochtigers, luchtwassers, koud water verdampers, stoombevochtigers. Voor bevochtiging in huis volstaan doorgaans de kleinere luchtbevochtigers. Voor industriële / professionele bevochtiging worden luchtbevochtigers met een hogere bevochtigingscapaciteit ingezet.

Tijdens het kiezen van de meest geschikte luchtbevochtiger kunt u letten op de grootte van de te bevochtigen ruimte, de capaciteit van de bevochtiger, de gebruiksvriendelijkheid en werkwijze van de luchtbevochtiger. Dit is een greep uit ons riante assortiment:

Zie ook

Luchtwassers

Luchtwassers zijn luchtbevochtigers die de luchtvochtigheid op natuurlijke wijze verhogen. Ze verzorgen een uitstekende luchtkwaliteit door de lucht van voldoende vocht te voorzien en tegelijk verontreinigingen zoals stofdeeltjes uit de lucht te verwijderen. Met een luchtwasser is overbevochtiging niet mogelijk, dit type bevochtiger verbruikt geen bevochtigingsfilters.

Koud Water Bevochtigers

Koud water bevochtigers maken gebruik van bevochtigingsfilters. Deze luchtbevochtigers houden de luchtvochtigheid nauwkeurig op een constant niveau. Er zijn koud water luchtbevochtigers voor zowel kleine als grote ruimtes verkrijgbaar.

Vaste luchtbevochtigers

De luchtvochtigeid in een grote ruimte op peil brengen én houden? Kies dan voor een professionele, vaste luchtbevochtiger. Ze zijn speciaal ontworpen voor intensieve bevochtiging in grotere vertrekken.

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen