Home Luchtkwaliteit Allergie Daikin luchtreiniger kopen Daikin MCK75JVM
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Daikin luchtreiniger kopen Daikin MCK75JVM

Uw Daikin luchtreiniger vindt u bij AirSain!

Daikin Ururu MCK75JVM-K luchtreiniger

U overweegt een Daikin MCK75JVM luchtreiniger te kopen? Wat zijn de belangrijkste kenmerken van deze Daikin MCK75JVM-K waardoor de uitstekende luchtzuivering wordt verkregen? Deze luchtreiniger met bevochtiger en ionisator heeft een grote capaciteit voor het reinigen, bevochtigen en vervolgens verdelen van binnenlucht. In de turbo-stand wordt zelfs 450 m3 lucht per uur door de luchtreiniger gevoerd. Dankzij verschillende uitblaasrichtingen wordt de gezuiverde lucht moeiteloos in elke hoek van de kamer gebracht. Bovendien is de lucht van voldoende vocht voorzien dankzij de interne bevochtiger. De circulatie van schone, frisse lucht zorgt in korte tijd voor een aangenaam binnenklimaat.

Daikin MCK75JVM-K luchtreiniger én bevochtiger is geschikt voor luchtreiniging en bevochtiging in vertrekken tot 46 m2, dus ideaal voor gebruik in bijvoorbeeld living, slaapkamer, kantoor en praktijkruimte. Dankzij het compacte formaat is de reiniger eenvoudig op elke plaats neer te zetten. Op de vloer, op een hoektafel, op een bureau? U bepaalt het beste plaatsje voor de handzame MCK75JVM. Door de geringe afmetingen is de luchtreiniger snel te verplaatsen naar een ruimte waar de behoefte aan luchtreiniging op dat moment het grootst is. De Daikin MCK75JVM luchtreiniger vraagt weinig onderhoud. De buitenkant van de reiniger is snel afneembaar met een doekje. De interne cartridge is makkelijk toegankelijk en ook eenvoudig te reinigen.

Daikin MCK75JVM met speciale programma's voor maatwerk luchtreiniging

Het gehele proces van luchtreiniging bestaat uit een gecombineerd gebruik van luchtfilters en ionisatie. Daarnaast verhoogt Daikin Ururu MCK75 de luchtvochtigheid met behulp van het interne filter voor bevochtiging. De luchtreiniger bezit speciale opties om de reiniging en bevochtiging van de kamerlucht in goede banen te leiden. Daikin MCK75JVM-K is bijvoorbeeld uitgerust met een aantal sensoren dat de lucht controleert op de hoeveelheid vuildeeltjes in de lucht. Zelfs het soort verontreinigingen wordt door de sensoren waargenomen. De zuiverende werking van de luchtreiniger kan dus automatisch worden aangestuurd. Meer pollen in de lucht? De luchtreiniger past de luchtzuivering automatisch aan!

Lucht reinigen eenvoudig met Daikin Ururu

Als de lucht relatief schoon is, schakelt Daikin MCK75JVM-K een stand terug zodat onnodig energieverbruik wordt voorkomen. Met de stand 'Turbo' wordt de maximale capaciteit voor luchtreiniging direct ingeschakeld. Deze krachtige reiniging is handig als er meerdere mensen in de kamer aanwezig zijn of als de kamer gevuld is met sigarettenrook of kookgeuren. Overlast door stank wordt direct bestreden met deze extra krachtige luchtreiniger en bevochtiger. Door intensief gebruik van een ruimte ontstaat snel muffe lucht. Dit is bijvoorbeeld het geval als een vertrek weinig mogelijkheden voor ventilatie heeft en als zich meerdere mensen in een kleine ruimte bevinden. De krachtige luchtreiniger verfrist de lucht direct ondanks de nadelige omstandigheden.

Daikin luchtreiniger met programma tegen stuifmeel en pollen

Deze Daikin MCK Ururu luchtreiniger bezit ook een 'Pollen Ion Mode'. In deze stand houdt de luchtreiniger een geringe luchtcirculatie in stand waardoor pollen (stuifmeel) geen kans krijgen om neer te slaan op vloeren en meubelen. Eenmaal neergeslagen is het moeilijker om deze veroorzakers van hooikoorts uit huis te verwijderen. Dankzij de voortdurende luchtcirculatie vallen de pollen niet op de grond. De stuifmeelpollen worden door de luchtstroom vanzelf naar de luchtreiniger gevoerd. In de reiniger krijgen boompollen en andere stuifmeelpollen door ionisatie een positieve lading. Deze lading zorgt ervoor dat de pollen in het elektrostatische filter worden opgevangen. De stuifmeel- en boompollen zijn nu definitief uit de kamer verwijderd en kunnen geen hooikoortsklachten meer veroorzaken. Dit reiniging-systeem verwijdert dus direct de allergenen uit een vertrek voordat deze in elk hoekje van de ruimte worden gedrongen. Eenmaal in hoeken en kieren beland zijn pollen moeilijker te verwijderen. De 'Pollen Ion Mode' rekent direct met de pollen af en voorkomt daarmee hoge concentraties van dit allergeen in een kamer. Deze luchtreiniger rekent snel met klachten door hooikoorts af.

Daikin luchtreiniger met sensoren, timer en kinderslot

Vanzelfsprekend kan Daikin Ururu MCK75JVM-K ook handmatig worden bediend. De ventilator – en dus de hoeveelheid luchtzuivering – kan met vier standen worden geschakeld. Op elk moment kan het gewenste niveau van luchtreiniging worden bereikt. Daikin MCK75JVM-K is verder uitgerust met sensoren voor het waarnemen van de hoeveelheid stof, vocht en geuren in de lucht. Zoals eerder vermeld vindt automatische aanpassing van de intensiteit van luchtreiniging plaats. Meer verontreinigingen in de lucht betekent intensievere zuivering van lucht. Verder bezit deze Daikin luchtreiniger een kinderslot en timer. De timer schakelt op het ingestelde tijdstip de luchtreiniger automatisch uit.

U ziet, deze luchtreiniger bezit voldoende mogelijkheden om van luchtreiniging maatwerk te maken. Zonder dat u er omkijken naar heeft reinigt en bevochtigt Daikin MCK75JVM de lucht. U kunt opgelucht ademhalen, de Daikin MCK 75 zorgt voor een aangenaam binnenklimaat.

Deze luchtreiniger kopen? Voor vergelijken, meer informatie of bestellen van deze Daikin Ururu luchtreiniger en bevochtiger zie: LUCHTREINIGER DAIKIN MCK75JVM-K

Meer lezen over Daikin luchtreinigers?

Uw Daikin luchtreiniger koopt u eenvoudig online bij AirSain!

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen