15 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen
Home Airconditioning Delonghi mobiele airco's
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 15 jaar expertise Oprecht advies

Delonghi mobiele airco's

AirSain hét adres voor uw Delonghi airco!

Mobiele airconditioners met luchtkoeling of waterkoeling

Delonghi mobiele airconditioners, het zijn populaire airco's voor snel en efficiënt koelen op warme dagen. Het assortiment Delonghi airco's is royaal, het bestaat uit verschillende modellen met uiteenlopende koelcapaciteiten. Ook kan er keuze gemaakt worden tussen lucht / lucht airconditioners of lucht / water airco's. Dit laatstgenoemde type airco bezit extra koelvermogen. De koelcapaciteit van de diverse Delonghi airco's varieert van 2,5 kWh tot 3,6 kWh.

Delonghi Pinguino airco's

Delonghi Pinguino airconditioners zijn met extra aandacht voor het milieu ontworpen. Een Pinguino airco heeft een energiezuinige werking en is afgevuld met een ecologisch verantwoord koelmiddel. En wat te denken van de fraaie vormgeving? Pinguino airco's hebben bescheiden afmetingen en zijn zodanig esthetisch uitgevoerd dat het elegante airconditioners zijn voor gebruik in een woonkamer, slaapkamer, kantoor of praktijkruimte.

Riant Delonghi assortiment

Het aanbod mobiele airco's van Delonghi is de laatste jaren sterk uitgebreid. Een aantal verschillende luchtgekoelde en watergekoelde Delonghi airco's zijn: PACN81, PACN86, PACCN86. PACCN91, PACAN96, PACAN110, PACAN111, PACAN112, PACWE110ECO, PACWE111ECO, PACWE112ECO, PACWE126, PACWE127ECO. In ons overzicht Delonghi mobiele airconditioning worden de beschikbare modellen overzichtelijk gepresenteerd.

Mobiele airco's van Delonghi worden geleverd met uitstekende garantievoorwaarden. De airco's worden aan huis geleverd, keurig verpakt en direct klaar voor gebruik. Voor persoonlijk advies bij de keuze van een Delonghi airco neemt u vrijblijvend contact op met AirSain, telefoon 0497 - 512164 (NL) of 011 - 515389 (BE).

Meer lezen over airconditioning en luchtbehandeling?

15 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

AirSain voor gezonde lucht

AirSain biedt oplossingen voor een breed scala aan problemen op het gebied van binnenluchtkwaliteit.
“Zeer correct advies gekregen. Dank!”
Piet
“Niet alleen een zeer uitgebreide keuze maar ook top producten”
Bert V.
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 15 jaar expertise Oprecht advies