20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen
Home 2016 AiroSwiss filters Snelle levering
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

AiroSwiss filters Snelle levering

AIRSAIN VOOR AIROSWISS FILTERS!

AiroSwiss filters

Op zoek naar het juiste AiroSwiss filter voor uw luchtbevochtiger? Bij ons vindt u alle AiroSwiss vervangingsfilters en andere toebehoren overzichtelijk gepresenteerd. Voor elk model AiroSwiss luchtbevochtiger kunnen wij snel de benodigde filters leveren. Wissel de filters in uw apparaat volgens de informatie in de handleiding van het apparaat. Bij zeer intensief gebruik - of bij zware omstandigheden - adviseren wij u een filter sneller te wisselen, dit om de goede werking van uw apparaat in stand te houden.

AiroSwiss filters voor luchtbevochtigers

AiroSwiss filters voor luchtbevochtigers zijn onder andere ontkalkingsfilters en verdampingsfilters. AiroSwiss ontkalkingsfilters / pads verwijderen kalk uit het water dat gebruikt wordt voor luchtbevochtiging. De kalkdeeltjes veroorzaken een witte neerslag als deze niet verwijderd worden. Veel gebruikte AiroSwiss ontkalkingsfilters zijn: AiroSwiss A451.

AiroSwiss verdampingsfilters voor luchtbevochtigers absorberen water uit het reservoir en geven dit af aan de droge lucht. Een AiroSwiss verdampingsfilter is makkelijk te verwisselen, kijk in de handleiding welk filter past in de luchtbevochtiger. Vaak toegepaste AiroSwiss verdampingsfilters zijn: AiroSwiss 5910 en AiroSwiss 5920.

AiroSwiss filters snel in huis!

AiroSwiss filters bestellen? Bij AirSain zijn alle AiroSwiss filters aantrekkelijk geprijsd en bovendien direct uit voorraad leverbaar. Neem contact op met AirSain indien u zich afvraagt hoe, en hoe vaak u een luchtbevochtiger van nieuwe filters moet voorzien.

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

AirSain voor gezonde lucht

AirSain biedt oplossingen voor een breed scala aan problemen op het gebied van binnenluchtkwaliteit.
“Niet alleen een zeer uitgebreide keuze maar ook top producten”
Bert V.
“Prachtig product en perfecte service!”
Dennis
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies