Home Alle Merken Insect-O-Cutor
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Insect O Cutor

Insect-O-Cutor is een wereldleider in ongediertebestrijding en werd in 1962 opgericht in het Verenigd Koninkrijk. Insect-O-Cutor biedt een uitgebreid assortiment insectenbestrijdingsproducten, van vliegenlampen tot zelfklevende borden, vliegenhorren en design insectenvangers. Insect-O-Cutor is leider in insectenpreventie en -bestrijding. Bezoek voor alle Insect-O-Cutor insectenlampen onze websites insect-o-cutor.nl of insect-o-cutor.be

Insect O Cutor Insectenlampen

Insect O Cutor Onderdelen & accessoires

Selecteer het model waarvoor het accessoire / onderdeel / filter / onderhoudsmiddel nodig is.

Insect O Cutor Oude producten (niet te bestellen)

Insect-O-Cutor insectenlampen en insectenverdelgers

Insect-O-Cutor, opgericht in 1962, is een wereldwijd toonaangevende leverancier van insectenlampen en insectenverdelgers. Het royale assortiment oplossingen voor vliegenoverlast en overlast door andere vliegende insecten is groot. Insect-O-Cutor vliegenlampen zijn ontwikkeld vanuit de nieuwste technische inzichten, de ontwerpen zijn stijlvol.

Totaaloplossing voor vliegenoverlast

Insect-O-Cutor biedt keuze uit talrijke oplossingen voor het bestrijden van vliegende insecten zoals vliegenlampen, insectenlampen met kleefplaten, design insectenvangers en een aantal aanvullende producten zoals vliegenhorren. Het grote Insect-O-Cutor assortiment biedt een totaaloplossing voor:

 • Horecabedrijven
 • Ziekenhuizen
 • Voedselproducenten
 • Detailhandel
 • Agrarische bedrijven
 • Afvalverwerkers
 • Kantoren
 • Woningen
 • Openbare gebouwen
 • Sportcomplexen
 • Kantines

Voor elke ruimte is er keuze uit meerdere modellen met eigen vangtechnieken. Daarbij kan gelet worden op de toepassing, waarbij de wetgever eisen aan de uitvoering van de insectenlampen stelt. Het Insect-O-Cutor assortiment maakt het mogelijk in volledige gebouwen overlast door vliegen en andere vliegende insecten onder controle te houden. Insect-O-Cutor insectenlampen zijn in in Noord-Amerika verkrijgbaar met de merknaam Synergetic.

Toonaangevende nieuwe Insect-O-Cutor modellen

Sinds de oprichting van Insect-O-Cutor in 1962 is het merk altijd in de voorhoede van de insectenlamp-markt gebleven vanwege de onaflatende technische ontwikkelingen. Daarnaast besteedt Insect-O-Cutor veel aandacht aan haar ontwerpen waardoor regelmatig nieuwe modellen op de markt komen. Zoals het verleden heeft uitgewezen, de nieuwe modellen insectenlampen zijn wederom succesvol. Voorbeelden van toonaangevende nieuwe modellen zijn de Edge-flykiller met kleefplaat, de Allure insectenlamp met elektrisch grid en de design insectenlamp Aura.

Insectenlamp accessoires

Naast de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van insectenvangers biedt Insect-O-Cutor accessoires voor haar insectenlampen zoals Glupac-lijmplaten en Synergetic UV-lampen met dubbele golflengte.

Vliegenlampen met lijmfolieplaten

Dit type vliegenvanger waarbij de insecten in een kleeflaag worden gevangen, maken gebruik van verwisselbare lijmfolieplaten. Als de vlieg eenmaal tegen kleeffolieplaat vliegt, komt deze niet meer los van de lijm. De kleefplaten kunnen eenvoudig en hygiënisch worden gewisseld.

Vliegenlampen met lijmfolieplaten worden gebruikt in ruimtes waar voedsel wordt bereid of genuttigd en waar de vliegen uit hygiënisch oogpunt onwenselijk zijn: restaurant, bar, keuken, bedrijfsruimte, kantine.

Vliegenlampen met elektrisch grid

Een vliegenlamp met hoogspanningsrooster trekt met UV-licht de vliegende insecten aan. Als de insecten in contact komen met het elektrische grid, worden deze onschadelijk gemaakt en belanden ze in de discreet verborgen opvangbak. Dit type insectenlamp is perfect voor ruimtes waar niet met voedsel wordt gewerkt: woning, vakantiehuis, winkel, kantoor.