Home Alle Merken Boneco
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Boneco

Lucht bevochtigen in huis, kantoor of bedrijf? Boneco luchtbevochtigers verhogen de relatieve vochtigheid snel. Boneco brengt regelmatig nieuwe luchtbevochtigers op de markt, telkens met veel aandacht voor het ontwerp en de technologie. Boneco luchtbevochtigers zijn speciaal ontwikkeld voor het verhogen van de luchtvochtigheid in woningen en kantoren.

Boneco Bevochtigers

Boneco Luchtreinigers

Boneco Ventilators

Boneco Hygrometers

Boneco Thermometers

Boneco Onderdelen & accessoires

Selecteer het model waarvoor het accessoire / onderdeel / filter / onderhoudsmiddel nodig is.

Boneco Oude producten (niet te bestellen)

"BONECO healthy air"

Boneco - Het beste voor gezonde lucht - sinds 1956! Het Zwitserse familiebedrijf Boneco AG, dat behoort tot de Plaston Group, biedt wereldwijd mobiele luchtbehandelingsoplossingen voor commercieel en particulier gebruik. Opgericht in 1956 in een garage naast het huis van de familie Frei als "Plaston", is het nu internationaal vooral bekend onder de merknaam "BONECO healthy air". Boneco haalt de Zwitserse berglucht in huis!

Het bewustzijn en de behoefte aan gezonde lucht zal ook in de toekomst wereldwijd toenemen en Boneco wil deze basisbehoefte ondersteunen met haar producten: "We bring Swiss mountain air to your home!", de slogan van het Zwitserse bedrijf. Het assortiment gezonde lucht van Boneco omvat:

  • Luchtbevochtigers
  • Luchtwassers
  • Luchtreinigers
  • Ventilatoren
  • Hygrometers
  • Accessoires

Een Boneco ultrasone luchtbevochtiger regelt de relatieve luchtvochtigheid heel eenvoudig voor u, en een Boneco luchtwasser verbetert niet alleen de luchtvochtigheid, maar reinigt deze ook op een natuurlijke manier met behulp van een duurzame verdampermat.Toepassingen zijn ruimtes in particuliere en zakelijke gebouwen zoals woonkamers, slaapkamers, kinderkamers, kantoren en bedrijfsruimtes.

Een Boneco luchtbevochtiger kiezen

Een Boneco luchtbevochtiger kiezen is eenvoudig. De lucht snel en geruisloos bevochtigen? Kies dan een ultrasone bevochtiger van Boneco. Naast lucht bevochtigen ook de lucht reinigen? Een Boneco luchtwasser is dan het ideale apparaat. De koud water bevochtigers van Boneco verhogen de luchtvochtigheid op natuurlijke wijze, ze maken gebruik van een verdampingsfilter. Boneco biedt altijd een ruime keuze!

Luchtbevochtigers

Boneco heeft een groot aantal bevochtigers met verschillende technieken voor bevochtiging zoals: luchtbevochtiger-luchtwassers, koud water bevochtigers en ultrasoon bevochtigers. De ideale luchtvochtigheid in het binnenklimaat bedraagt omstreeks 50%. Droge lucht eenvoudig bevochtigen? U heeft keuze uit een ruim assortiment Boneco luchtbevochtigers!

Bevochtiger - luchtwasser

Lucht bevochtigen door het wassen van lucht! Bevochtiging én luchtreiniging wordt tegelijkertijd verkregen met deze wijze van bevochtigen. De luchtvochtigheid stijgt en zwevende verontreinigingen worden verwijderd. Een Boneco luchtwasser is ideaal voor continue luchtbevochtiging. Door de natuurlijke vochtafgifte stijgt de vochtigheid in de ruimte niet tot onacceptabele hoogte. Makkelijk en zeer gelijkmatig bevochtigen met Boneco luchtwassers- luchtbevochtigers.

Koud water bevochtigers

Ook deze luchtbevochtigers zorgen voor natuurlijke luchtbevochtiging. Daar waar een luchtwasser gebruik maakt van een schijvenpakket, bevat een Boneco koud water bevochtiger verdampingsfilters. Lucht bevochtigen met dit type luchtbevochtiger geeft eveneens luchtreiniging van zwevende delen.

Ultrasone bevochtigers

Krachtige, geforceerde bevochtiging dankzij een trilmembraan in deze luchtbevochtigers. Het vocht wordt in hoog tempo in de lucht gebracht door het water uit het reservoir met hoge frequentie te bewegen. Lucht bevochtigen met een Boneco ultrasoon luchtbevochtiger geeft een zeer fijn verdeelde mist van vocht dat zich snel door de hele ruimte wordt verdeeld. Snelle wijze van bevochtiging waarmee een hoge luchtvochtigheid is te realiseren. Tevens ideale luchtbevochtigers voor houten vloeren en laminaat.

Luchtreinigers

Verschillende luchtreinigers van Boneco hebben een prijswinnend design. Ze hebben een slanke vormgeving, maar bezitten desondanks een volledig filterpakket voor het reinigen van deeltjes en geuren. Boneco biedt een volledige range luchtreinigers, van kleine reinigers tot een grote variant voor grote livings en kantoren. Diverse luchtreinigers van Boneco kunnen uitgerust worden met een luchtfilter naar wens.

Meetinstrumenten: vochtmeters en thermometer

Een comfortabel binnenklimaat heeft een juiste temperatuur en vochtigheid. Wat is de actuele luchtvochtigheid? Is het vochtgehalte in de lucht te laag of juist goed? Met een Boneco hygrometer / vochtmeter meet u direct de relatieve vochtigheid. Verder gaan met lucht bevochtigen of de luchtbevochtiger even uitschakelen? Een vochtmeting biedt uitkomst. Boneco hygrometers en thermometers voor een gezond binnenklimaat!

Accessoires voor luchtbevochtigers

Voor optimale bevochtiging vindt u bij AirSain diverse accessoires voor Boneco luchtwassers / bevochtigers. Boneco Ionic Silver Stick voor perfecte hygiëne tijdens bevochtigen. Anti-kalk patronen voor ultrasone bevochtigers. De accessoires staan overzichtelijk weergegeven bij diverse Boneco luchtbevochtigers.

Wat maakt Boneco uniek?

Boneco onderscheidt zich van andere aanbieders van mobiele luchtbehandelingsapparaten door haar voortdurende inzet op het gebied van productontwikkeling. Boneco heeft zich verplicht gesteld elk soort mobiel luchtverbetersysteem aan te bieden. Dit resulteert in een indrukwekkend aanbod luchtwassers, ultrasone luchtbevochtigers, koud water verdampers, stoombevochtigers, luchtreinigers, ventilatoren en ontvochtigers.

Elke productlijn wordt voortdurend ontwikkeld en op de markt gebracht wanneer het een belangrijke opwaardering is van voorgaande productlijnen. Op deze manier is en blijft Boneco een van de voornaamste spelers op het gebied van mobiele luchtbehandeling voor woningen, kantoren en bedrijfsruimtes.