Home Nieuws Boneco AiroSwiss A7417 ontkalker Snelle levering
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Boneco AiroSwiss A7417 ontkalker Snelle levering

AIRSAIN VOOR BONECO AIROSWISS A7417 ONTKALKER!

Boneco AiroSwiss A7417 ontkalker voor uw luchtbevochtiger

Boneco AiroSwiss A7417 is een krachtig onderhoudsmiddel voor luchtbevochtigers. Boneco AiroSwiss Calc Off verwijdert kalk en houdt uw luchtbevochtiger schoon. Het ontkalken en reinigen met Boneco A7417 is eenvoudig. U laat de ontkalker ongeveer een uur inwerken en de kalkaanslag verdwijnt. Het ontkalken met Boneco AiroSwiss A7417 is noodzakelijk voor goede luchtbevochtiging. Zonder ontkalken zal de luchtbevochtiger slechter bevochtigen en uiteindelijk zelfs beschadigd raken.

Boneco AiroSwiss A7417 antikalk houdt uw luchtbevochtiger in topconditie

Kalkaanslag in luchtbevochtigers is nadelig voor de kwaliteit van bevochtiging, maar ook voor de levensduur van de luchtbevochtiger. Door de aanwezigheid van kalk kunnen bacteriën sneller vermenigvuldigen in het waterreservoir. Boneco AiroSwiss A7417 ontkalker laat kalkaanslag in de watertank verdwijnen waardoor de waterkwaliteit optimaal blijft. Boneco AiroSwiss A7417 voorkomt ook schade aan de luchtbevochtiger door kalkafzetting. Kalk kan onderdelen van een bevochtiger blokkeren zodat deze onbruikbaar wordt, Boneco AiroSwiss ontkalker voorkomt dit.

Boneco AiroSwiss A7417 ontkalker bestellen? Bij AirSain is Boneco AiroSwiss A7417 Calc Off aantrekkelijk geprijsd en bovendien direct uit voorraad leverbaar. Neem contact op met AirSain indien u vragen heeft hoe u een luchtbevochtiger het best kunt onderhouden.

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen